"NOVOSTI" NA METI "ORLOVA": Nestvaran detalj pred Srbija - Brazil (VIDEO)

Nedeljko Iljukić

23. 11. 2022. u 18:23

SVETSKO prvenstvo u fudbalu donosi svakog dana uzbuđenja, a jedno se desilo i na poslednjem treningu "orlova" pred meč Srbija - Brazil u 1. kolu grupe G.

НОВОСТИ НА МЕТИ ОРЛОВА: Нестваран детаљ пред Србија - Бразил (ВИДЕО)

Foto: N. Iljukić

Nakon što je selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, sa kapitenom "orlova" Dušanom Tadićem, održao je vrlo zanimljivu konferenciju za štampu, naš nacionalni tim je imao kraći predah, pa se uputio na "završne radove" pred prvi nastup na ovogodišnjem Mundijalu.

Svetsko prvenstvo je, što se medija tiče, tako organizovano kada se o treninzima radi da, na onim treninzima na kojima je dozvoljeno snimanje, to može da se radi 15 minuta.

I, baš pred utakmicu Srbija - Brazil u Kataru, u poslednjim trenucima vremena dozvoljenog za snimanje, desio se jedan nesvakidašnji incident. Nehotice, naravno.

Naime, dok je novinar "Novosti", uz malu srpsku trobojku snimao završne trenutke rada Piksijevih izabranika, koji su tada igrali "ševe"...

Specijalni izveštač "Novosti" sa Svetskog prvenstva, Nedeljko Iljukić, na treningu "orlova" pred meč s Brazilom

... njihova nestvarna borbenost, čak i u običnoj igri, dovela je do toga da se jedno dodavanje tako prekine da je lopta prilično snažno poletela i - udarila pravo u telefon vašeg izveštača.

Kako je to izgledalo, pogledajte i sami u snimku koji je pred vama:

 

Na sreću, pomenuti uređaj, a i novinar "Novosti", nisu imali nikakve posledice od ovog iznenadnog "pogotka", a scenu je potom ulepšao Piksijev pomoćnik, kondicioni trener, Kacuhito Kinoši.

Naime, Japanac je prišao novinaru "Novosti" i izvinjavao se zbog “incidenta”. Nestvarno poštovanje, nema šta. Ali, skroz u skladu sa kulturom koju Stojković i gradi u našem državnom timu.

Kacuhito Kinoši prilazi da se izvini zbog "incidenta" na treningu Srbije pred meč sa Brazilom

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Brazila u četvrtak od 20 sati po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)