A RAZLOG JE URNEBESAN: Milan Borjan i drugovi razočarani što moraju u starim dresovima na Mundijal (FOTO)

Novosti online

24. 09. 2022. u 15:52

VELIKI broj nacionalnih selekcija predstavio je nove dresove koje će nositi na Svetskom prvenstvu u Kataru. Ipak, reprezentacija Kanade nije među njima, a to je razbesnelo navijače.

А РАЗЛОГ ЈЕ УРНЕБЕСАН: Милан Борјан и другови разочарани што морају у старим дресовима на Мундијал (ФОТО)

EPA

Poznati proizvođač opreme koji dizajnira dresove, između ostalog i za Kanadu, nije želeo da dizajnira nove dresove "javora", a razlog koji je dao je neverovatan.

Saopšteno je da se ta zemlja nalazi u specifičnom ciklusu razvoja dresa, pa zbog toga navodno, na njihovoj opremi ništa ne treba da se menja.

– Dres Kanade će biti isti kao i ranije jer su u različitom ciklusu razvoja dresa. Njih će i dalje predstavljati crvena i bela boja uz prepoznatljiv simbol javorovog lista – saopštio je proizvođač opreme.

Saigrač Milana Borjana Džonatan Džonson odlučio je zbog toga da protestuje. Nakon postignutog pogotka u duelu protiv Katara prekrio je prstom znak tehničkog sponzora, a nakon toga se oglasio i defanzivac Sam Adekugbe.

– Iskreno, ovo mi se ne dopada. Smatram da bi svaka reprezentacija trebalo da dobije novi dres za Svetsko prvenstvo. Ovaj dres mi je okej, ali voleo bih da smo dobili novi, jer je nastup na prvenstvu ipak nešto posebno, rekao je štoper Kanade.

BONUS VIDEO:  POBEDNIČKA PARADA "KRALjEVA": Fudbaleri Reala na ulicama Madrida proslavili 14. titulu prvaka Evrope

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)