INTER ŽELEO MESIJA: "Nerazuri" pokušali da dovedu Argentinca, ali...

Novosti online

07. 02. 2023. u 22:25

PRELAZAK Lionela Mesija u PSŽ na leto 2021. godine je jedan od najvećih fudbalskih transfera ikada. Sada su iz Intera priznali da su oni pregovorala o dolasku Argentinca na "Đuzepe Meacu".

ИНТЕР ЖЕЛЕО МЕСИЈА: Неразури покушали да доведу Аргентинца, али...

FOTO: Tanjug/AP

Ovu informaciju je potvrdio potpredsednik "nerazura" Havijer Zaneti. Istakao je da klub nije mogao da se takmiči sa šampionom Francuske.

- Bio sam iznenađen kada je Mesi otišao iz Barselone. Nismo mogli da se takmičimo sa PSŽ-om i klubovima iz Premijer lige. Međutim, razgovarali smo kada je bilo prilike - rekao je Zaneti za "DAZN".

Mesiju ugovor sa "svecima" ističe na leto, a još uvek nema dogovora o nastavku saradnje. Ipak, svi u klubu sa "Parka Prinčeva" veruju da će se to dogoditi.

Sjajni Argentinac je je za PSŽ odigrao 58 utakmica i postigao je 26 golova. Treba spomenuti i da je krajem prošle godine reprezentaciju predvodio do titule šampiona sveta.

BONUS VIDEO: MAJSTOR I NA LEDU: Fuseni Dijabate prelepim pogotkom doneo prednost Partizanu u Kruševcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024