PROŠLOGODIŠNJI ŠAMPION OČAJAN: Milan nije bio u ovako lošem nizu 47 godina

Novosti online

06. 02. 2023. u 09:58

Milanski Derbi dela Madonina u 21. kolu Serije A prevagnuo je na stranu Intera. Ekipa Simonea Inzagija je golom Lautara Martineza upisala minimalnu pobedu protiv Milana kojem je ovo bio četvrti poraz u nizu.

ПРОШЛОГОДИШЊИ ШАМПИОН ОЧАЈАН: Милан није био у овако лошем низу 47 година

FOTO: Tanjug/AP

Rosoneri ne znaju za pobedu od 4. januara, kada su savladali Salernitanu. Od tada su na sedam mečeva ubeležili pet poraza i dva remija.

Italijanska javnost je ovakav niz Milana dočekala uz salve kritika, a najviše njih upućeno je treneru Stefanu Pioliju. Navijači, ali i mediji, smatraju da je Pioli pogrešio što je protiv Intera izveo totalno defanzivno orijentisanu ekipu.

Stvari su još gore kad se pogleda samo poslednjih šest utakmica. U njima je Milan uvek bio ekipa koja je prva primala pogodak. U tako lošem nizu italijanski velikan nije bio od 1974. godine kada je jednako neuspešan bio pod vođstvom legendarnog Cezara Maldinija.

BONUS VIDEO: MAJSTOR I NA LEDU: Fuseni Dijabate prelepim pogotkom doneo prednost Partizanu u Kruševcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)