NEVOLJE U ĐENOVI: Sampdoriji oduzimaju bodove sredinom februara?

Novosti online

02. 02. 2023. u 16:00

NE naziru se bolji dani za Sampdoriju. Italijanskom velikanu koji sa klupe kao trener predvodi Dejan Stanković, preti ispadanje iz Serije A, trenutno su pretposlednji na tabeli sa devet bodova, a kako javljaju mediji iz Italije, ta brojka bi mogla da bude i umanjena.

НЕВОЉЕ У ЂЕНОВИ: Сампдорији одузимају бодове средином фебруара?

FOTO: EPA

Prema pisanju "Gazete", ukoliko Sampdorija ne izmiri dugovanja iz finalnog kvartala 2022. koja iznose 11 miliona evra, kao i da ako vlasnička porodica Ferero ne "upumpa" u klub dodatni kapital od oko 35 - 50 miliona evra do 16. februara, biće im oduzeti bodovi.

Mada, ako se uzme u obzir da je bivši predsednik Sampa Masimo Fererero posle hapšenja u decembru najavio prodaju kluba iz Đenove, male su šanse da sada investira u tim kojeg želi da se liši. Navodno, igračima i osoblju se duguju plate iz septembra, oktobra, novembra i decembra 2022. i upravo to bi moglo da košta Sampdoriju bodova na tabeli. Nešto slično, desilo se nedavno Juvetnusu koji je zbog finasijskih malverzacija uprave izgubio 15 poena.

A da je u Đenovi situacija itekako napeta, svedoči i prošlenedeljni incident. Naime, na klupsku adresu je stiglo pismo pretećeg sadržaja sa metkom u koverti, adresirano na Masima Ferera i njegovog prethodnika Edoarda Garonea.

BONUS VIDEO: MILIONI NA ULICAMA: Pogledajte slavlje Argentinaca u Buenos Ajresu na dočeku svetskih šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati