STANKOVIĆ: ''Ne želim da odustanem...''

Novosti online

29. 01. 2023. u 08:39

Trener Sampdorije Dejan Stanković govorio je na konferenciji za novinare nakon novog poraza njegove ekipe od Atalante (2:0).

СТАНКОВИЋ: Не желим да одустанем...

Foto: Profimedia

Sampdorija je u ozbiljnoj krizi, na poslednjih pet mečeva imaju pet poraza i ni jedan postignut pogodak.

A starteg Sampe Dejan Stanković, pohvalio je zalaganje svojih momaka, ali to nije bilo dovoljno za pozitivan rezultat.

- Žao mi je momaka. Hajde da arhiviramo ovu utakmicu i okrenemo se sledećoj. Možemo da spavamo mirno jer znamo da smo dali sve od sebe. Rekao sam momcima da podignu glavu, srećan sam što svakog dana radim sa njima. Srećan sam i zbog mlađih igrača koji ušli u igru, ne mogu da zamislim njihovu sreću što su imali priliku da osete Seriju A. Nosimo to sa sobom kući, ali moramo da popravimo mnogo toga...- istakao je Stanković na konferenciji.

Jedino što je imao da zameri svojim momcima je nedovoljna opreznost u odbrani.

- Pre primljenog gola stvorili smo nekoliko šansi. Igrali smo protiv tima koji je u formi, uz Napoli u najboljoj formi u poslednje vreme. Bili smo hrabri i prihvatio bih da smo primili gol iz kontranapada, ali ne uz postavljenu odbranu. To je jedino što mogu da zamerim svojim momcima, inače smo odigrali vrlo dobro protiv vrlo snažnog protivnika. Momci su dali 120 odsto, ali to u ovom trenutku nije dovoljno.

Na kraju je upitan da li Sampdorija može da izbori da i sledeće godine igra u Seriji A:

- Opstanak? Ne sumnjam da će momci dati sve od sebe. Trenutno je ovako, u teškoj smo situaciji, ali verujemo u opstanak. Ne želim da odustanem, bilo bi prelako to učiniti i neću da se krijem.

BONUS VIDEO: Partizan dobio milionski ugovor od novog sponzora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)