ENGLESKA JAVNOST BRUJI SAMO O JEDNOM: Zvezda premijerligaša odbila da trenira! Arsenal dogovorio sve lične uslove sa igračem, ali...

Novosti online

28. 01. 2023. u 18:37

OSTRVSKA javnost ovoga jutra bruji samo o jednome, a to je bura u fudbalskom klubu Brajton. U centru zbivanja ekvadorski vezista sjajnih defanzivnih karakteristika koji je na radaru mnogih velikana fudbalske igre - Moises Kaisedo.

ЕНГЛЕСКА ЈАВНОСТ БРУЈИ САМО О ЈЕДНОМ: Звезда премијерлигаша одбила да тренира! Арсенал договорио све личне услове са играчем, али...

FOTO: EPA

Naime, Arsenal je poslao ponudu od 60 miliona funti za Kaiseda, ali je Brajton odlučio da odbije ovaj novac.

Nekoliko dana pre toga Čelsi je za istog igrača ponudio 55 miliona funti, ali niti je igrač hteo prelazak u plavi deo Londona, niti je njegov klub smatrao da je to dovoljno dobra ponuda.

Kaisedo je bio transparenta i odmah stavio svima do znanja da želi da pređe samo u jedan klub - Arsenal, te je bio razočaran potezom uprave da odbije ponudu topdžija, pa je odlučio da razgovara sa trenerom.

Nakon razgovora bilo je jasno da će Brajton uraditi sve da ga zadrži u klubu, ali nisu znali da će Kaisedo uraditi sve da ode.

On je tako odlučio da se oglasi na društvenim mrežama, te je između ostalog zatražio da ga Brajton pusti da ide u Arsenal.

Jutros su ljudi iz Arsenala poslali novu, poboljšanu, ponudu za Kaiseda, ali je i ona odbijena, a fudbaler je bio frustriran.

Zapretio je da neće trenirati i igrati utakmice ukoliko mu uprava ne dopusti da načini transfer o kojem sanja.

Na njegovo iznenađenje odgovor koji je dobio od čelnika premijerligaša nije bio onaj kome se nadao i veliko je pitanje da li postoji način da u poslednjih nekoliko dana ode u Arsenal, uprkos tome što je dogovorio sve lične uslove sa klubom.

Naime, uprava "galeoba" poručila je Kaiesedu da ne dolazi na treninge do 2. februara, te da neće igrati na narednoj utakmici.

Osim toga poručili su mu i da ga nemaju nameru prodati, te da ima dovoljno vremena da u svoj fokus stivi igre u drugom delu sezone i to u dresu Brajtona.

Jasno da je ovo veliko razočarenje za talentovanog Ekvadorca, ali isto tako razočarenje je i za Arsenal kome bi ovaj momak mnogo doprineo u šampionskim ambicijama.

BONUS VIDEO: Partizan dobio milionski ugovor od novog sponzora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a