SRBIN NAPUŠTA "SAN SIRO": Marko Lazetić odlazi iz Milana

Novosti online

26. 11. 2022. u 08:33

Talentovani napadač Milana Marko Lazetić u januaru će se preseliti u Kremoneze, prenose italijanski mediji.

СРБИН НАПУШТА САН СИРО: Марко Лазетић одлази из Милана

FOTO: Tviter/ACMilan

Lazetić će pokušati da stekne iskustvo u Seriji A posle odličnih nastupa za omladinsku selekciju "Roso-nera", a naročito se istakao igrama u Ligi šampiona. Srbin je dao ukupno pet pogodaka za omladince velikana sa Apenina, ali je trener Stefano Pioli procenio da je još uvek rano da mu da ozbiljniju šansu u seniorskom sastavu.

Podsetimo da se Lazetić na "San Siro" preselio u januaru, samo pet dana nakon što je postao punoletan, a pažnju na sebe skrenuo je u dresu Crvene zvezde. Sa Milanom je osvojio Skudeto, iako nije imao prilike da igra, a sada će šansu za dokazivanje potražiti u redovima tima koji pokušava da izbori opstanak u italijanskom šampionatu.

Interesantno je napomenuti da će Lazetiću, ukoliko pojača Kremoneze, za mesto u napadu konkurisati Siril Desers, bivši ofanzivac Fejnorda i najbolji strelac prvog izdanja Lige konferencija, za čije dovođenje je letos silno bio zainteresovan i aktuelni srpski šampion.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije