NEVEROVATNO: Ovo su Rusi izneli na ulice u slavu Srbije! (VIDEO)

Novosti online

22. 11. 2022. u 21:00

RAT u Ukrajini, ili kako Rusija to naziva, "Specijalna vojna operacija", spada u u najvažnije svetske vesti u 2022. godini, a u te vesti "udenula" se Crvena zvezda. I ne čudi, jer je usred sankcija koje je zapadni deo Evrope, uz dirigentsku palicu Sjedinjenih Američkih Država, nametnuo Rusima, baš u tu zemlju otputovala. A tamo se desila fantastična scena.

НЕВЕРОВАТНО: Ово су Руси изнели на улице у славу Србије! (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Naime, prijateljski meč seniorskih timova Zenita i Crvene zvezde privukao je solidnu pažnju publike u Sankt Peterburgu, a tamošnji žitelji su i pre meča pokazali koliko vole Srbiju.

Naime, Rusi su dočekali pristalice Zvezde, pa zajedno sa njima proneli ulicama nekadašnje prestonice ruske imperije čak 600 metara dugačku zastavu Srbije.

Uz to, paljene su i baklje, skandirano jednoj i drugoj državi, a evo i kako je to izgledalo:

I na samom stadionu bio je prisutan veliki "podsetnik" o ovim bratskim odnosima:

U pitanju je veliki transaprent na kome je pisalo "Živele Srbija i Rusija", iznad kog se skandiralo u slavu Srbije.

Naime, naspram nekoliko stotina navijača Zvezde stajalo je više hiljada ruskih navijača koji su pevali: "Kosovo (je) Srbija".

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku koji je pred vama:

 

Podsetimo, Zenit i Zvezda su se već drugi put sastali otkako su u februaru uvedene brojne sportske sankcije ruskim klubovima i reprezentacijama.

Ovoga puta su crveno-beli bili prilično oslabljeni, jer nisu mogli da računaju i na igrače koji učestvuju na Mundijalu (a koji možete pratiti na portalu "Novosti"), kao i na neke članove mladih reprezentacija.

Sama utakmica Zenit - Zvezda protekla je zanimvljivo i na samom terenu, a na kraju su se više radovali Rusi, i to zbog preokreta kojim su došli do pobede.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)