ŠTA URADIŠE RUSI! Zvezda usred sankcija Zapada došla u Rusiju da odigra utakmicu, a reakcija... (VIDEO)

Novosti online

22. 11. 2022. u 18:17 >> 19:57

RAT u Ukrajini, ili kako Rusija to naziva, "Specijalna vojna operacija", spada u u najvažnije svetske vesti u 2022. godini, a u te vesti "udenula" se Crvena zvezda. Sa pravom, jer je usred sankcija koje je zapadni deo Evrope, uz dirigentsku palicu Sjedinjenih Američkih Država, nametnuo Rusima, baš u tu zemlju otputovala.

ШТА УРАДИШЕ РУСИ! Звезда усред санкција Запада дошла у Русију да одигра утакмицу, а реакција... (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

I, činjenica da gotovo da niko sa "zapada" ne pomišlja da igra sa ruskim ekipama, a da Crvena zvezda nastavlja da gaji dugogodišnje veze, dobilo je svoju "nagradu" u vidu ponašanja Rusa koji su došli na ovu utakmicu.

Naime, prijateljski meč seniorskih timova Zenita i Crvene zvezde privukao je solidnu pažnju publike u Sankt Peterburgu, a ona je tom prilikom pokazala i koliko voli Srbiju.

Tome je "svedok" bila i veliki transaprent na kome je pisalo "Živele Srbija i Rusija"...

... ali i skandiranje.

Naime, naspram nekoliko stotina navijača Zvezde stajalo je više hiljada ruskih navijača koji su pevali: "Kosovo (je) Srbija".

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku koji je pred vama:

 

Podsetimo, Zenit i Zvezda se već drugi put sastaju otkako su u februaru uvedene brojne sportske sankcije ruskim klubovima i reprezentacijama.

Ovoga puta su crveno-beli prilično oslabljeni, jer nisu mogli da računaju i na igrače koji učestvuju na Mundijalu (a koji možete pratiti na portalu "Novosti"), kao i na neke članove mladih reprezentacija, ali i onih nacionalnih selekcija koji su iskoristili "prozor" za odigravanje prijateljskih mečeva.

Utakmica Zenit - Zvezda protekla je zanimvljivo i na samom terenu, ne samo na tribinama, a na kraju su se više radovali Rusi, i to zbog preokreta kojim su došli do pobede.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)