PARTIZAN OSTAJE BEZ VUNDERKINDA: Momak iz "klase 2004" odlazi u Tursku

Novosti online

22. 11. 2022. u 09:30

Mladi fudbaler Partizana Samed Baždar dobio je šansu ove sezone i opravdao je poverenje trenera Gordana Petrića. Postigao je četiri gola i upisao asistenciju. Vunderkind iz "klase 2004" nedavno je produžio ugovor sa crno-belima do 2026. godine, ali...

ПАРТИЗАН ОСТАЈЕ БЕЗ ВУНДЕРКИНДА: Момак из класе 2004 одлази у Турску

FOTO: M. Vukadinović

Partije 18-godišnjaka nisu ostale nezapažene u evropskim krugovima, čak je španska "Marka" pisala o perspektivnom napadaču. Jasno je da bi klub iz Humske mogao da napuni kasu od Samedove prodaje, možda već i ove zime.

Turski mediji pišu, a Žurnal prenosi, da je Bešiktaš zainteresovan da Baždara vidi u svojim redovima. Navodno, Partizan je zatražio 7,5 miliona evra, što je za turskog velikana u ovom trenutku previsoka cena.

Turci su najavili pojačanja u zimskom prelaznom roku i očekuje sa da osveže ofanzivni deo tima. Ukoliko Baždar ode u Bešiktaš, imaće veliku konkurenciju u vidu Vouta Veghortsta, najboljeg strelca tima, Čenka Tosuna i Kevina Nkudua.

U slučaju da klub iz Istanbula realizuje transfer Sameda Baždara, nastavio bi sa dovođenjem bisera sa prostora bivše Jugoslavije. Nedavno su angažovali Ajdina Hasića (21), reprezentativca mlade selekcije Bosne i Hercegovine i đaka zagrebačkog Dinama. Pored ofanzivnog veziste, Bešiktaš je kupio i talentovanog krilnog napadača iz Severne Makedonije – Besara Guđufija iz Belasice (18). 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a