MILUNOVIĆ O ODLASKU U RUSIJU: "Prilika da se izmerimo"

Tanjug

21. 11. 2022. u 22:44

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović rekao je danas da je predstojeća prijateljska utakmica protiv Zenita dobra prilika da njegova ekipa "izmeri" da li i koliko može da parira ruskom timu.

МИЛУНОВИЋ О ОДЛАСКУ У РУСИЈУ: Прилика да се измеримо

Nemanja Milunović foto: M.V.

"Posle dugačke polusezone, očekuje nas utakmica koja nema takmičarski značaj, ali igraćemo sa kvalitetnim protivnikom i bićemo u prilici da se izmerimo da li i koliko možemo da pariramo velikanu kao što je Zenit", rekao je Milunović za klupski sajt.

"Trenutno ne igraju evropska takmičenja, ali znamo kakve su rezultate ostvarivali prethodnih godina i koliko je to ozbiljan klub. Još ta utakmica i onda idemo na zasluženi odmor", dodao je on.

Fudbaleri Crvene zvezde će sutra od 18.00 gostovati Zenitu u prijateljskom meču.

Dok Milunović i saigrači putuju u Rusiju, na Svetskom prvenstvu u Kataru nalaze se Strahinja Eraković, Milan Borjan i Osman Bukari, sa reprezentacijama Srbije, Kanade i Gane. "Pohvalio bih igrače koji se nalaze sa reprezentacijama. Imamo trojicu fudbalera iz našeg tima na Svetskom prvenstvu i izuzetno mi je drago zbog toga. Ipak, najvažnije i za nas i za njih je da budemo zdravi", rekao je Milunović.

"Utakmica sa Zenitom je prijateljska, lep je povod i način da privedemo polusezonu kraju, ali najvažnije je da svi odemo zdravi na odmor, kako bi se što spremniji vratili po nove pobede", dodao je on. Milunović je naveo da su crveno-beli imali "paklen" ritam ove jeseni.

"Imali smo veoma gust raspored, ali smo profesionalci i znamo sve strane fudbala. Naravno da nam se igra protiv Zenita, takve utakmice su za uživanje. Ipak, ono što je takođe izvesno je da možda neće meč biti na nekom visokom fizičkom nivou, ali izdržaćemo još 90 minuta", zaključio je on.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)