"NEĆU DOĆI, NEMAM JA KVALITET ZA ZVEZDU": Aleksandar Pešić i izjava koja je šokirala sve na "Marakani"

Novosti online

07. 07. 2022. u 13:05

NIŠTA od dolaska Aleksandra Pešića na "Marakanu". Iako je juče taj transfer skoro pa bio izvestan, preko noći se nešto desilo i potencijalnog reprezentativca Srbije ni naredne sezone nećemo gledati u dresu Crvene zvezde.

НЕЋУ ДОЋИ, НЕМАМ ЈА КВАЛИТЕТ ЗА ЗВЕЗДУ: Александар Пешић и изјава која је шокирала све на Маракани

FOTO: M. Vukadinović

- Ne, neću doći u Crvenu zvezdu ovog leta - bile su prve reči Aleksandra Pešića za "Mocartsport".

Zašto?

- Pa nešto sam razmišljao. Svašta mi se lomi i mota po glavi. Shvatio sam da ja prosto nemam kvalitet za Crvenu zvezdu. Posebno nemam kvalitet za ovu našu Superligu - rekao nam je rođeni Nišlija, a vi procenite da li je bio ironičan.

On nije krio da je imao intenzivne pregovore sa najvažnijim figurama u Ljutice Bogdana, zahvalivši im se na korektnosti i ponuđenim uslovima.

- Prvo da razjasnim da novac i finansijski uslovi sa ovom mojom odlukom nemaju nikakve veze. Ponuda je bila više nego korektna. Mogu samo da se zahvalim gospodinu Terziću, potom i Mitru Mrkeli na tome što su pokazali da me zaista žele. Bili su maksimalno korektni, takvi su bili i prošle godine. Pozitivno mišljenje je dao i Marko Marin, direktor skautinga, kao i svi skauti... Želeli su me, ali postoje neke stvari. Nije ni u pitanju život u Istanbulu. Lepo je biti i stanovnik Beograda.

Dobro, nije valjda da komentari na internet portalima i forumima utiču na Vaše mišljenje?

- Ma... Nisu to komentari. Ima tu ljudi koji nešto pričaju. Možda su oni uticali da shvatim da nemam kvalitet za Zvezdu. Znate, postojao je jedan momak što je igrao u Atalanti iz Bergama, zove se Filipo Inzagi. Govorili su tamo da slučajno daje golove, da nije kvalitet. Međutim, niko posle njega nije postigao toliko golova - dodao je Aleksandar Pešić.

(Mocartsport)

BONUS VIDEO: Navijači Fenerbahčea pred meč sa Partizanom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima