GOTOVO JE: Mijat Gaćinović ima novi klub

Novosti online

26. 06. 2022. u 12:01

GRČKI fudbalski klub AEK je u naprednoj fazi pregovora sa Hofenhajmom za kupovinu Mijata Gaćinovića, koji je donedavno igrao za Panatinaikos na pozajmici.

ГОТОВО ЈЕ: Мијат Гаћиновић има нови клуб

Mijat Gaćinović foto arhiva VN

Kako prenosi „Kiker”, grčki klub iz Atine poslednjih sati razgovara sa nemačkim timom i igračem i spremna je da kompletira letnju transfer-bombu i dogovori sve uslove fudbalera koji je bio vatrena želja rivalskog Panatinaikosa i Ivana Jovanovića.

Čini se da se AEK provukao "ispod radara" usled napora Panatinaikosa i sada izgleda da dobija bitku prema nemačkim medijima. Očekuje se da će Hofenhajm dobiti iznos od blizu dva miliona evra po kompletiranju transfera, s obzirom da je to iznos koji je tražio, a nikada nije dobio od PAO-a, kako je nedavno objavljeno u Nemačkoj i Grčkoj.

Što se tiče honorara, njegov ugovor sa nemačkim timom iznosio je milion i 200 hiljada evra godišnje. Ugovor internacionalnog Srbina biće na 3 ili 4 godine pošto će transfer biti obavljen kupovinom, pošto prema nemačkom sajtu Hofenhajm nije želeo da pozajmi igrača na što je insistirao PAO, već da ga proda, a AEK ga kupuje.

 

Ovaj klub je držao Mijata Gaćinovića na oku i u januarskom prelaznom roku, ali tad nije uspeo da ga angažuje. Sad hoće po svemu sudeći, srpski igrač će ostati u Grčkoj prestonici, ali u žuto-crnom dresu, a ne zelenom. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)