GOTOVO JE! Kilijan Mbape doneo odluku

Novosti online

16. 05. 2022. u 10:16

KILIJAN Mbape poručio je da je doneo odluku gde će nastaviti karijeru.

ГОТОВО ЈЕ! Килијан Мбапе донео одлуку

FOTO: Tanjug

Naime, na svečanosti u Parizu, gde je treći put zaredom primio nagradu za najboljeg igrača Lige 1, francuski reprezentativac je rekao da zna gde će igrati naredne sezone

- Želim da uživam u ovoj manifestaciji... Saznaćete veoma brzo. Skoro da je gotovo, moj izbor je napravljen. Moram da poštujem sve strane. I ja sam u žurbi, ali u ovome nisam samo ja. Gotovo je. Nedostaju neki detalji, ali je rešeno. Odluku ću uskoro saopštiti - rekao je Mbape.

Pari Sen Žermen mu nudi bogatstvo za dvogodišnji ugovor, sa platom od 50 miliona evra po sezoni, a mogao bi da postane najbolji strelac u istoriji kluba, jer trenutno ima 169 golova, 31 manje od rekordera Edinsona Kavanija.


- Biti deo ovog kluba je čast i privilegija. Zato sam i insistirao da dođem u Pari Sen Žermen. Hvala PSŽ-u, treneru, saigračima, svim ljudima koji su bili u senci što su mi pomogli da osvojim ovu nagradu. Ponosni smo na našu desetu titulu, ove godine više nego ikada. Nastavljam svoju priču, nikada nisam zadovoljan, uvek želim više - istakao je Mbape.

U Madridu su sigurni da će Kilijan od jula biti novi igrač Reala, jer će u dresu "kraljevskog kluba" imati veće šanse da osvoji dve stvari koje žarko želi – Ligu šampiona i "Zlatnu loptu".

Real mu, navodno, nudi petogodišnji ugovor vredan 25 miliona evra po sezoni, ali i bonus od 100 miliona evra za potpis.

BONUS VIDEO: Piksi saopštava spisak reprezentativaca za predstojeće prijateljske utakmice 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)