MANČESTER SITI PROMAŠIO PENAL ZA TROFEJ PREMIJER LIGE: Stiven DŽerard će pokušati da osvoji titulu za Liverpul

Novosti online

15. 05. 2022. u 17:43

FUDBALERI Vest Hema odigrali su nerešeno na svom terenu protiv favorizovanog Mančester sitija (2:2) i tako zakuvali borbu za titlu.

МАНЧЕСТЕР СИТИ ПРОМАШИО ПЕНАЛ ЗА ТРОФЕЈ ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ: Стивен Џерард ће покушати да освоји титулу за Ливерпул

FOTO: AP

Oba gola za domaće je postigao Džarod Boven. Za "građane" strelac prvog gola bio je Džek Griliš, dok je, fudbaler Vest Hema, Vladimir Coufal postigao autogol. Marez je u 86. minutu imao priliku da donese pobedu gostima, ali je promašio penal.

Liverpul sada ima šansu da pobedom nad Sautemptonom u utorak priđe ekipi sa "Etihada" na bod zaostatka pred poslednje kolo koje će se igrati naredne nedelje. Ipak, Siti i dalje drži sve u svojim rukama, jer ako pobedi Aston Vilu, sigurno će osvojiti titulu.


Na klupi tima iz Birmingema nalazi se legenda Crvenih Stiven Džerard. Nekada sjajni fudbaler je osvojio sa Liverpulom Ligu šampiona, Kup UEFA (sadašnja Liga Evrope), dva FA kupa, tri Liga kupa… Samo mu nedostaje Premijer liga. Sada ima priliku da pomogne svom Liverpulu tako što će pobediti ili odigrati nerešeno u poslednjem kolu lige protiv Mančester sitija. Naravno, ako ekipa Jirgena Klopa pobedi obe utakmice do kraja.


Liverpul će u poslednjem kolu igrati protiv Vulvsa i ako Džerard odradi posao za njih, to bi mogao biti meč za titulu Premijer lige.
 
Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi