OGLASILI SE PAZARCI NAKON PORAZA: Utakmica protiv Radnika pokazala besmislenost optužbi na naš račun

Novosti online

15. 05. 2022. u 17:28

POBEDOM Radnika iz Surdulice protiv Novog Pazara (1:0) razrešene su sve dileme oko toga ko ispada iz Superlige, kao i ko ide u baraž.

ОГЛАСИЛИ СЕ ПАЗАРЦИ НАКОН ПОРАЗА: Утакмица против Радника показала бесмисленост оптужби на наш рачун

FOTO: FK Novi Pazar

Izabranici Dušana Đorđevića trijumfovali su kao gosti minimalnim rezultatom, a odlučujući trenutak utakmice desio se u 15. minutu kada je pogodio Uroš Milovanović.

-Medijska i svaka druga kampanja, koja je vođena protiv Fudbalskog kluba Novi Pazar, konačno je za njene kreatore urodila plodom, jer će naš klub morati kroz baraž da se bori za opstanak u Superligi.

Istovremeno, utakmica sa Radnikom, koju je Novi Pazar danas izgubio, pokazala je svu besmislenost optužbi na naš račun da je ishod tog meča manje-više unapred poznat. Pretposlednje kolo ogolilo je neregularnost prvenstava u Srbiji i to od strane onih koji sve vreme optužuju Novi Pazar. Svi rezultati plej auta mogli su se predvideti, jedino je Novi Pazar igrao pošteno i Radnik je pobedio u našem međusobnom duelu.

Verujemo da su srećni svi u Fudbalskom savezu Srbije i klubovima zbog toga što će Novi Pazar igrati u baražu. Međutim, Upravni odbor će na sednici koja će biti održana naredne sedmice doneti odluku da li ćemo uopšte igrati baraž, jer je jasno da se Novi Pazar tretira kao nepoželjan element u superligaškom društvu i svesni smo da će biti i dodatnih mahinacija i manipulacija kako bi se sprečilo da naš klub kroz doigravanje ostane u elitnom takmičenju.

Celo prvenstvo se borimo sami protiv svih, sa brutalnom kampanjom medija, javnosti i klubova protiv Fudbalskog kluba Novi Pazar. Nikada, za poslednjih nekoliko decenija, Novi Pazar nije imao gori tretman u savezu, nego što ima sada.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna