VLAHOVIĆ KAO IBRAHIMOVIĆ: Direktor Juventusa o sudbini Srbina u slavnom klubu

Novosti online

15. 05. 2022. u 16:56

SRPSKI fudbaler Dušan Vlahović je nakon dolaska u Juventus postigao šest golova u 13 prvenstvenih utakmica. Solidan statistički učinak, ali bez obzira na to ima i kritika na račun zimskog novajlije koji je plaćen 80 miliona evra.

ВЛАХОВИЋ КАО ИБРАХИМОВИЋ: Директор Јувентуса о судбини Србина у славном клубу

FOTO: AP

Generalni direktor Juventusa, Mauricio Arivabene, stao je u odbranu  Vlahovića, poredeći ga sa slavnim švedskim golgeterom.

- Podsećam navijače Juventusa na gospodina koji se zove Zlatan Ibrahimović. U njegovoj prvoj godini u Juventusu bilo je i mojih prijatelja, navijača Juventusa, koji su ga kritikovali koliko god su mogli. A onda je godinu dana nakon toga eksplodirao u Seriji A - priseća se Arivabene.

Ibrahimović je prešao iz amsterdamskog Ajaksa u Juventus iz Torina 2004. za 16 miliona evra i u početku je morao da se bori sa problemima prilagođavanja. Nakon perioda prilagođavanja, Šveđanin je uhvatio ritam i postao svetska zvezda.


Generalni direktor traži strpljenje za srpskog fudbalera.

- Radi se o poverenju igraču i treba ga pustiti da se razvija u miru. Potrebno mu je vreme, ako mu ga damo, onda će pokazati koliko vredi -  zaključio je bivši šef tima Ferarija.

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)