SLAVE TOKOM CELOG MESECA: Saša Kapor se emotivnim rečima obratio Nikolini

Novosti onlajn

25. 05. 2023. u 20:50

JEDAN od najskladnijih parova na estradi, Nikolina Kovač i Saša Kapor celog meseca proslavljaju 10 godina braka, a sada je pevač odlučio da se emotivnom porukom i javno obrati svojoj supruzi.

СЛАВЕ ТОКОМ ЦЕЛОГ МЕСЕЦА: Саша Капор се емотивним речима обратио Николини

Foto: T. Ćirić

- A šta je to – ljubav? Kad gledaš u zvezde bez razloga i kad podeliš žvaku i kad pokloniš cvet i ustupiš ljuljašku u parkiću kada je na tebe red da se ljuljaš! Kad onome koga voliš daš jedan griz i kad podeliš sa njim gumu za brisanje na dvoje i kad mu das jedan liz! Kad nacrtaš srce i unutra upišeš vasa dva imena. Ako to nije ljubav, ja onda, stvarno ne znam šta je! – napisao je Saša na Instagramu citirajući Momu Kapora uz predivne fotografije srećnog para.

A kako je započela njihova ljubavna priča, otkrio je pevač jednom prilikom. Upoznavanje je bilo u „Zvezdama Granda“.

– Mislim da se ljudi, generalno, sretnu. A i mlada je bila. Upoznali smo se tako što se ona tada takmičila, a ja sam došao u taj neki revijalni deo. Pevali smo duet moj i Ane Kokić “Ako ljubav nestane” i generalno mi smo to odradili kao da smo pevali sto puta pre toga, ali prve emocije nismo prepoznali u tom trenutku – ispričao je Saša i dodao da je dve nedelje nakon te emisije imao zajednički nastup u jednom klubu upravo sa Nikolinom i da je zapravo od toga sve krenulo.

Foto. Novosti

- Kada smo krenuli da se zabavljamo, primetili smo da je i pre toga postojala ta neka energija. Posle dve nedelje imao sam nastup sa njom i Anom Sević. Vidim ja ulazi jedna plava devojka u crnoj haljini sa plavom kosom. Onda smo se baš upoznali, razmenili bar rečenica. Broj telefona sam uzeo od menadžera ranije, a ona tvrdi da je to sve bila fora – rekao je pevač jednom prilikom.

(Grand)

BONUS VIDEO:

MUZIČKI TRENDOVI SU NEKAD BILI MNOGO KVALITETNIJI | Sa zvezdama na ti | Br. 11 | Kaja Ostojić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest