Američka glumica DŽenifer Bils proslavila se 1983. godine u kultnom filmu "Flešdens", a njene se scene vrućeg plesa do danas smatraju jednima od najseksi ikada snimljenih.

Film će uskoro obeležiti okruglu 40. godišnjicu, a priča o variteljici koja preko noći postaje seksi plesačica u noćnom klubu ostala je upisana u sećanje i srca miliona širom sveta.

Da ni DŽenifer do danas nije pala u zaborav dokazuje njenih preko pola miliona pratilaca na Instagramu s kojima redovno deli trenutke iz privatnog života, a često se priseća i starih dana.

Sada se na društvenoj mreži oprostila od pevačice Irene Kara, koautorke i izvođačice pesme "Flashdance… What A Feeling", koja je iznenada preminula.

- Hvala ti briljantna Iren za tvoje otvoreno srce i neustrašivi trostruki talent. Samo prelepi sanjari mogu napisati i izvesti pesme za one koji se usuđuju sanjati - napisala je uz svoju staru sliku s Iren.


Iako je DŽenifer nakon "Flešdensa" nastavila da glumi, više nikada nije uspela da ponovi uspeh s početka svoje karijere, ali je neverovatno koliko se s godinama malo promenila.

 

Foto: Profimedia

 

Osim mladolikog izgleda, DŽenifer se još može pohvaliti figurom kao u kultnom filmu, a poznato je da vitkost održava redovnim treninzima boksa, kung-fua i triatlona.

Što se tiče privatnog života, udavala se dva puta, a rodila je troje dece. Prvo se 1986. udala za Aleksandrea Rokvela, s kojim je dobila dvoje dece, a brak je potrajao do 1996. Dve godine kasnije ponovno je izgovorila sudbonosno da kanadskom preduzetniku Kenu Diksonu, s kojim je 2005. dobila i ćerku.

BONUS GALERIJA:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".