"GODINA DANA JE OD MOG LIČNOG SMAKA SVETA" Bekuta objavila sliku sa Mrkom uz potresne reči - "Voli te Ana" (FOTO)

Novosti onlajn

27. 11. 2022. u 19:26

"GODINA dana je od mog ličnog smaka svega", počela je svoju ispovest na Tviteru pevačica Ana Bekuta.

ГОДИНА ДАНА ЈЕ ОД МОГ ЛИЧНОГ СМАКА СВЕТА Бекута објавила слику са Мрком уз потресне речи - Воли те Ана (ФОТО)

Foto: Instagram

"Još se nisam pomirila sa tim da korak u hodniku nije tvoj, i da poziv na telefonu nije tvoj, i da čežnjivi pogled iz prvog reda u publici nije tvoj. 

Biram, ipak, da slavim tvoj život češće nego da očajavam. Radujem se i svakoj vožnji obilaznicom koja će nositi tvoje ime. Jer, ceste nisu samo odlasci i putovanja. Ceste su putevi kućama, povratak domovila i porodicama. 

Hvala ti na bezbroj dela ljubavi; hvala ti što mi skoro svakog dana priđe neko kome si pomogao i promenio mu život. Hvala ti što se time nikada nisi hvalio. Hvala ti što te svako ko te je sreo pamti kao dobrog čoveka. 

Nekad sam te volela i zbog toga šro me nikada ničim nisi ni najmanje povredio. Danas te volim još više jer nikada nisi namerno povredio nijednog čoveka na ovom svetu. 

Ja sada živim od sećanja i ponosa. Mirno spavaj u večnosti koju si zaslužio svakim danom svog neverovatnog života. Voli te Ana", napisala je pevačica na svom Tviter nalogu uz fotografiju na kojoj je sa Milutinom Mrkonjićem. 

 
Obilaznica oko Beograda će nositi Mrkonjićevo ime

Predsednik Aleksandar Vučić doneo je odluku da se obilaznica oko Beograda nazove imenom Milutina Mrkonjića, nekadašnjeg Ministra za infrastrukturu i saobraćaj.

Ovu informaciju na Novom groblju saopštio Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije, prilikom obeležavanja godišnjice smrti Mrkonjića.

Dačić je pred okupljenim novinarima saopštio odluku predsednika Vučića:

- Predsednik Republike me je zamolio i ovlastio da mogu da prenesem da je on doneo odluku da predloži nadležnim državnim organima čiji je to posao da se obilaznica oko Beograda nazove imenom Milutna Mrkonjića. O tome je on govorio još prošle godine kada je Mrkonjić umro, ali evo povodom godišnjice njegove smrti važno je da to građani znaju. I evo, ja mu se zahvaljujem u ime Socijalističke Partije Srbije, u svoje ime i, naravno, u ime samog Milutina Mrkonjića koji je živeo za svoje projekte - izjavio je tada Ivica Dačić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati