EVA LONGORIJA SPREMNA ZA POVRATAK: Da li će kultna serija "Očajne domaćice" dobiti nastavak?

N. DRAŽOVIĆ

26. 11. 2022. u 19:44

SA sedam osvojenih nagrada Emi, bar dve desetine nominacija za istu, osam sezona i više od 180 epizoda, "Očajne domaćice" jedan su od poslednjih TV hitova 21. veka koji bi se istinski mogao okititi titulom kultne serije.

ЕВА ЛОНГОРИЈА СПРЕМНА ЗА ПОВРАТАК: Да ли ће култна серија Очајне домаћице добити наставак?

Foto: Foks

Uprkos tome što je poslednji ciklus emitovan 2012, armija obožavalaca legendarne petorke koju su činile Teri Hačer, Felisiti Hafman, Marša Kros, Eva Longorija i Nikolet Šeridan kao Suzan, Linet, Bri, Gabi i Idi, deceniju kasnije i te kako je živa i aktivna. Osim po tome što su reprize "Očajnih domaćica" koje se u Srbiji emituju na kanalu Foks lajf, uvek rado gledane, to se može zaključiti i na osnovu kontinuiranih "šuškanja" podgrevanih od strane fanove o tome da će serija dobiti nastavak. Ove godine, te "molitve" izgleda su veoma blizu uslišenja. Jedna od vodećih zvezda serija Eva Longorija izjavila je da je spremna da uskoro ponovo obuje štikle Gabi Solis, što je, naravno, izazvalo oduševljenje publike. A koliko u ovoj najavi zaista ima istine?

- Mark Čeri, autor serije, i ja dobri smo prijatelji. Svakodnevno se čujemo i mogu samo da kažem da sam veoma uporna u ideji da ga nateram da nas vrati na male ekrane. Smatram da smo se prethodnih godina prilično umorili od tmurnih tema i da je vreme da se opustimo uz malo dobrog starog smeha - izjavila je glumica, ističući da je sigurna da se publika uželela njene Gabi, baš kao što je i ona.

Zanimljivo je to da je Eva i među najglasnijima kada je reč o obnavljanju ovog projekta. Tako je i pre dve godine potencirala snimanje filma "Očajne domaćice", koji, nažalost, usled pandemije korone nije imao sreću da završi na bioskopskom platnu.

Njena koleginica Marša Kros, mega-zvezda kultnog "Melrouz plejsa", takođe je veoma raspoložena da se pridruži dobro znanoj postavi "Domaćica" i da još jednom zagazi u sve misterije nestašnog komšiluka legendarne ulice Visterije Lejn u izmišljenom gradiću Fervju.

Nova sezona, kako navode neki američki mediji, trebalo bi da se snima sledeće godine i imala bi 10 epizoda.

- Ovo je za mene sjajna vest - poručila je Marša Kros u objavi na tviteru nakon što se u medijima pojavil vest o mogućem nastavku serije.

Ipak, Mark Čeri još nije zvanično potvrdio da će stvarnog nastavka biti. Čuveni holivudski producent i scenarista trenutno je zaokupiran razvijanjem novih ideja, a govorkanja o nastavku serije prokomentarisao je bez mnogo ambicija.

- Sa "Očajnim domaćicama" postigao sam nešto o čemu mnogi autori samo sanjaju. Za mene, to je zaokružena priča od 180 epizoda u kojima sam se pozabavio svime što se može naći u mozgu i duši jedne žene. Može li nastavak doneti nešto novo? Nisam siguran. Žena je za mene večita inspiracija, ali ipak smatram da bih se tim univerzumom bavio u drugim projektima. "Zašto žene ubijaju" samo je jedan sjajan primer toga. "Očajne domaćice" nisu serija kao što je, recimo, "Seks i grad". Priča o Keri Bredšo može živeti dok je živa Keri. "Očajne domaćice", pak, imale su svoj početak i kraj. Ne znam kako bi izgledao život devojaka danas - poručuje Mark Čeri uoči velikog jubileja, 10 godina od poslednje epizode serije.

Zanimljivo je i to da je, iako "Očajne domaćice" broje osam sezona i isto toliko godina postojanja, u radnji serije prošlo skoro 12 godina i da je od trenutka kada je smrt Meri Elis zauvek promenila život "Očajnih domaćica" kroz seriju prodefilovalo više od četiri stotine glumaca.

Inače, autor serijala Mark Čeri pojavio se u poslednjoj epizodi "Domaćica", i to u ulozi radnika koji je pomagao Suzan u selidbi, i time je, kako je Čeri tada otkrio, i zvanično stavio tačku na priču o intrigama u Visterija Lejnu. Hoće li ta tačka uskoro biti pretvorena u zapetu, saznaćemo uskoro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri