JELENA KARLEUŠA I DUŠKO TOŠIĆ SE RAZVODE: Dogovorili smo se da okončamo naš brak posle 14 godina

Novosti online

05. 07. 2022. u 12:10

POP ikona Jelena Karleuša oglasila se zvaničnim saopštenjem i otkrila da se nakon 14 godina braka razvodi od fudbalera Duška Tošića.

ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША И ДУШКО ТОШИЋ СЕ РАЗВОДЕ: Договорили смо се да окончамо наш брак после 14 година

Foto: ATA images

Ona se oglasila na Instagramu i otkrila razloge koji su doveli do njihovog razvoda.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom, što je nešto na šta sam navikla ... pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem - napisala je Karleuša.

BONUS VIDEO:

Zavirite u ormar Jelene Karleuše

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)