KONSTRAKTA SLETELA U SRBIJU: Naša predstavnica se vratila sa Evrosonga

Novosti onlajn

15. 05. 2022. u 11:27

ANA Đurić Konstrakta je stigla u Srbiju i nalazi se na aerodromu Nikola Tesla, gde je stigla letom iz Milana u 11.08 prema redu letenja.

КОНСТРАКТА СЛЕТЕЛА У СРБИЈУ: Наша представница се вратила са Евросонга

Foto: Tanjug AP

Posle njenog epohalnog nastupa na sceni u Torinu i njenog petog mesta, svi su oduševljeni ovim uspehom.

Naime, ovo je posle dužeg niza godina uspešnije učešće naše zemlje (proteklih godina smo završavali u proseku na 10. - 11. mestu), osim naravno pobede Marije Šerifović i "Molitve" 2007. i Željko Joksimović sa pesmom "Nije ljubav stavar" 2012. godine.

Da podsetimo, Ana Đurić Konstrakta je uoči finalne večeri "Pesme Evrovizije" dobila nagradu "Marsel Bezanson" za najbolji umetnički nastup na ovogodišnjem takmičenju u Torinu.

Nagrada, koja nosi ime po idejnom tvorcu "Pesme Evrovizije", dodeljena je predstavnici Srbije uoči nastupa u finalnoj večeri takmičenja.

Za najbolju kompoziciju nagrada je dodeljena predstavnici Švedske Korneliji Jakobs, dok je nagradu od novinara dobio predstavnik Velike Britanije Sem Rajder.

Nagrade "Marsel Bezanson" dodeljuju se od 2002. godine, a nagradu za najbolju kompoziciju dobilo "Lane moje" Željka Joksimovića na "Evrosongu" 2004.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IMALA JE PARALELNU VEZU - NE MOŽE! Šok izjava Harisa DŽinovića - otkrio nepoznate detalje odnosa sa Melinom: Laž uvek izađe na videlo