ŽENU IZBO DESET PUTA: Detalji zločina u Prijedoru potresli celu Republiku Srpsku

S. M.

24. 01. 2023. u 06:57

ŽARKO Zorić (39) iz Prijedora, koji se sumnjiči da je u petak izbo nasmrt partnerku Nedu Milojević (44) zbog ljubomore, pa zapalio stan, prebačen je u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru.

ЖЕНУ ИЗБО ДЕСЕТ ПУТА: Детаљи злочина у Приједору потресли целу Републику Српску

Policija i vatrogasci ispred zgrade, Foto Vatrogasci Prijedor

Tužilac OJT je nakon saslušanja predložio Zoriću jednomesečni pritvor, koji je sud juče potvrdio.

Podsećamo, pre četiri dana je u Prijedoru, u zgradi u Ulici Ilije Stojanovića, oko 10 časova prijavljen požar u kojem je goreo stan. Ipak, dolaskom policije i vatrogasaca na lice mesta pronađeno je žensko telo sa ubodima. Nekoliko sati kasnije kao osumnjičeni za teško ubistvo uhapšen je Žarko Zorić.

Prema nezvaničnim informacijama, Milojevićeva je izbodena u predelu vrata i glave, dok se pretpostavlja da su ubodi na rukama odbrambene povrede. Zorić je žrtvu izbo ukupno deset puta.

Žarko Zorić, Foto Fejsbuk

Nezvanično saznajemo, Zorić je priznao brutalno ubistvo u prisustvu branioca tokom kriminalističke obrade u PU Prijedor.

Tokom istrage ubistva Nede Milojević pronađena su dva noža za koja se pretpostavlja da su korišćena tokom njenog ubistva. Na jednom od noževa uočena su oštećenja, a da li su ona nastala tokom zločina ili ranije utvrdiće veštačenja.

Nesrećna žena je prvo ubodena u potiljak, a jedna od od rana bila je toliko duboka da joj je oštećena kičmena moždina. Takođe, ubodne rane su uglavnom bile u predelu zadnjeg dela vrata, glave, a otkrivene su i na rukama, što svedoči o tome da se žrtva do poslednjeg trenutka branila od pomahnitalog ubice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći