SKANDAL NA DANSKOM DVORU Mediji bruje: Princ "poludeo" za snajom, pa pokušao da je poljubi u usta

Novosti online

07. 10. 2022. u 11:02

SKANDALOZNA priča širi se stranim medijima: izgleda da je princ Joakim od Danske beznadežno zaljubljen u svoju snaju, princezu Meri.

СКАНДАЛ НА ДАНСКОМ ДВОРУ Медији брује: Принц полудео за снајом, па покушао да је пољуби у уста

profimedia

Skandalozna nedelja na danskom dvorcu nakon što je kraljica Margaret odlučila da oduzme titule deci svog najmlađeg sina. Princ Joakim tvrdi da su njegova deca Nikolaj, Feliks, Henrik i Atina "uznemireni" nakon odluke kraljice.

Usred pomenutog skandala, princ Joakim (53) i njegova supruga, princeza Mari (46) priznali su da nemaju dobre odnose sa prestolonaslednikom Frederikom (54) i njegovom suprugom Meri (50).

profimedia

Međutim, sada je španski časopis došao do skandaloznih tvrdnji. Naime, prema njima raskol u kraljevskoj porodici Danske nastao je zbog toga jer je princ Joakim "duboko zaljubljen u svoju snaju Meri!"

Čak je i objavljen snimak na kojem se vidi kako Joakim pokušava da poljubi Meri na svečanoj zabavi Puka kraljevske garde.

profimedia

Španski časopis je podsetio: - Očigledno pijan, izgleda da je mlađi sin kraljice Margaret pokušao da poljubi u usta svoju snaju, ali da se ona sklanjala koliko je mogla sa nemoćnim osmehom na usnama, dok je njegova žena Meri bila svedok ovog sramotnog čina.

Strani mediji spekulišu da je Joakim bio "duboko zaljubljen u svoju snaju" odmah nakon venčanja princa Frederika i Meri 2004. godine.

profimedia

- Nije pomoglo čak ni to što je 2007. godine objavio veridbu sa francuskom devojkom (princezom Mari) koja čak ima i isto ime i neverovatnu sličnost sa njegovom snajkom - piše časopis.

Ove glasine kraljevska porodica je odlučila da demantuje zajedničkim službenim posetama prinčeva i princeza Danske.

Kraljica Margaret i njen najstariji sin odbili su da komentarišu ove nove navode.

BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE: Ovako je Vučić "oduvao" hrvatske novinare

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)