"SVAKA JOJ JE ZA ŠAMARA" Dodik Turkovićevoj narodnom izrekom odgovorio na napade

Tanjug

13. 01. 2023. u 14:42

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da odlazeća ministarka inostranih poslova u Savetu ministara Bisera Turković ako ne dovlači urme iz Katara, onda "baca" budalaštine po Sarajevu i u tome joj je prošao celi mandat.

СВАКА ЈОЈ ЈЕ ЗА ШАМАРА Додик Турковићевој народном изреком одговорио на нападе

Foto: Printskrin/Jutjub/TVK3

 "Umesto da se sa partijskim kolegama pozabavi islamskim paradama po Bužimu, koje jesu pretnja ne samo BiH, već celoj Evropi, Turkovićeva pokušava da svoj otrov prospe po Republici Srpskoj i Ruskoj Federaciji", naveo je Dodik u izjavi Srni na pitanje da prokomentariše optužbe Turkovićeve u vezi sa dodelom ordena predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i intoniranjem himne Republike Srpske na obeležavanju Dana Republike.

Dodik je istakao da pod himnom Republike Srpske, koja joj smeta, nije stradao niko u svetu, ali pod uzvikom "Alahu egber", koji slušamo ovih dana u FBiH, stradalo je hiljade Evropljana i Amerikanaca.

"Mi smo predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu dali orden jer nas poštuje i podržava međunarodni sporazum kojim je uspostavljena današnja BiH. Kako da velike evropske zemlje objasne da u jeku sankcija protiv Rusije neke čak imaju povećanu robnu razmenu sa Rusima?

I onda smo mi loši momci, a oni dobri i na strani dobra", naveo je Dodik. Kada je reč o izjavi Turkovićeve da je dodela ordena Putinu "šamar celom svetu", Dodik je podsetio da kod Srba ima izreka, koja kao da je nastala zbog nje, a koja kaže: "Svaka joj je za šamara".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)