400.000 PRIJAVLJENIH ZA PENZIONERSKE KARTICE Mali: Brojni popusti i pogodnosti od 1. oktobra

Novosti online

27. 03. 2023. u 14:13

ČAK 400.000 naših najstarijih sugrađana se već prijavilo za nove penzionerske kartice, koje će im omogućiti brojne popuste i pogodnosti, saopštio je ministar finansija Siniša Mali.

400.000 ПРИЈАВЉЕНИХ ЗА ПЕНЗИОНЕРСКЕ КАРТИЦЕ Мали: Бројни попусти и погодности од 1. октобра

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Zahvaljujući ovim karticama korisnici penzija će od 1. oktobra moći da kupuju po povoljnijim cenama i da dobijaju jeftinije usluge, kod kompanija koje pokažu društvenu odgovornost i priključe se ovoj važnoj akciji. Istovremeno, prilikom svake kupovine uz korišćenje penzionerske kartice, dodeljivaće se bodovi koji će kasnije moći da se iskoriste za ostvarivanje dodatnih pogodnosti. Zahtev za izdavanje penzionerske kartice može se podneti elektronski na sajtu Fonda PIO, ili u filijalama i organizacionim jedinicama tog Fonda, gde će zaposleni pomoći penzionerima i za njih popuniti elektronski zahtev. Pozivam sve penzionere koji to nisu uradili, da se prijave za nove penzionerske kartice, a istovremeno pozivam i sve predstavnike privrede da se uključe u našu akciju, pokažu društvenu odgovornost i da zajedno penzionerima poboljšamo kvalitet života - objavio je Mali na svom Instagram profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)