RAPID – MATERSBURG 3+

Rapid ulazi u prvenstvo sa puno optimizma i očekivanja, pošto je u prošlom potpuno razočarao. Dobro je odradio pripreme, prošao i prvo kolo Kupa, što mu daje dodatno samopouzdanje. Matersburg je ekipa koja će i ove sezone morati grčevito da se bori za opstanak.

VOLFSBERGER – SALCBURG 2

Volfsberger je kod kuće veoma tvrda i nezgodna ekipa, a prošle sezone je bodove osvajao uglavnom na svom terenu. Trener Garsija je napustio Salcburg, a zamenu za njega klub je našao u stručnjaku koji je vodio omladince i sa njima imao fantastične rezultate. Gosti će i ove sezone biti glavni kandidati za osvajanje titule.

LASK – ADMIRA X2

Novi Bundesligaš, LASK iz Linca, je odlično organizovan klub koji igra kvalitetan fudbal. Međutim, Admira će imati zapaženu ulogu u ovom prvenstvu, jer mladu ekipu predvodi iskusan stručnjak. Novo rukovodstvo gostiju pred sebe je postavilo visoke ciljeve.

ALTAH – AUSTRIJA 3+

Altah je promenio stručni štab, a klub pokušava da pronađe formu koju je imao u prvoj polovini prošle sezone, kada su rezultati bili odlični. Austrija je u gotovo nepromenjenom sastavu, ima iskusnu i veoma brzu ekipu koja će sa Salcburgom da vodi glavnu reč u borbi za titulu.

FIKS ŠTURM – ST. PELTEN 1

Šturm ima kvalitetan tim koji može ozbiljno da ugrozi Salcburg i Austriju. Sent Pelten je ekipa koja igra toplo-hladno, a nedavno je ispao u prvom kolu Kupa od trećeligaša Austrije Klagenfurt…

M. S.