OŽENIO SE 10 PUTA ZA 10 GODINA: Za svoju 11. suprugu Ferid kaže "Mi smo dve napaćene duše, našli smo se"

Novosti onlajn

27. 01. 2023. u 12:56

REKORDER po broju brakova u svom selu Rizvići, a i šire, Ferid Rizvić (60) jedan je od retkih Bosanaca kojem je pošlo za rukom da stane na ludi kamen čak 11 puta.

ОЖЕНИО СЕ 10 ПУТА ЗА 10 ГОДИНА: За своју 11. супругу Ферид каже Ми смо две напаћене душе, нашли смо се

Foto: Printskrin/jutjub/ tatabrada.tv

Sa petom i desetom ženom, kaže, najduže je bio - dve i čak 19 godina. Međutim, kada mu je pretposlednja po redu žena nažalost preminula pre tri godine, bio je sam čak devet meseci dok nije naišla ona - "jedanaestica", kako zove sadašnju suprugu Ismetu.

- Bio sam deverli glave, nisu me išli brakovi nikako. U suštini sve su žene valjale, ali nisam ja u mladosti. Hirovi su tu bili, kafana, piće. Deseta mi je žena bila iz Nemile i sa njom sam živeo 19 punih godina. Pre nešto više od tri godine je umrla - ispričao je Ferid za Tatabrada televiziju.

Dodaje da mu je 11. supruga Ismeta dar od Boga i da ju je upoznao na preporuku prijatelja.

- Stupio sam u kontakt sa njom i otišao sam kod Ismete dva puta i zakazao svadbu. Ona je malo bila skeptična i pitala me je: "Kako mogu da ti verujem?", reko' "otići ćeš kod mene u kuću pa ćeš da vidiš". Doduše, ja sam nju tada slagao, rekao da sam se ženio četiri-pet puta. Kasnije sam priznao - priča Ferid.

Tako je i bilo. Na njegovo priznanje, Ismeta dodaje da je zadovoljna i da je sve baš onako kako joj je Ferid rekao da će biti.

- Mi smo našli srodnu dušu, volimo se! Nije mene interesovalo kuća ni imanje, samo kakav je čovek. Prvo što smo posložili bila su deca, on ima dvoje i ja dvoje, to su sve danas moja deca, ja bih za njih poginula. Ako damo mom detetu, dajemo i njegovom, ako nema za njegovo, nema ni za moje - priča Ismeta koja iz prvog braka ima dve ćerke, dok Ferid iz svih prethodnih brakova ima dva sina.

- Baš se poštujemo i uvažavamo. Mi smo dve napaćene duše i spojili smo to u jednu celinu, kao da živimo trideset, a ne tri godine - dodaje Ferid i otkriva da su za uspešan brak neophodni poverenje i poštovanje.

BONUS VIDEO: SREĆNIH PRVIH 5O GODINA - Erika i Prokopije proslavili pola veka braka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)