18.30 FALKENBERG – LANDSKRONA   tim1 2+ (1,5)

Falkenberg je u igri za direktan plasman u Prvu ligu Švedske, dok se gost grčevito bori za opstanak. Domaćin gotovo uvek postigne gol pred svojim navijačima, što nije čudno s obzirom na broj pobeda pred svojim navijačima (6 na 10 utakmica). Međutim, ono što najviše navodi na to da će Falkenberg da postigne bar dva gola je očajna forma Landskrone, koja je na strani sačuvala svoju mrežu samo u prvom meču u sezoni. Stanje kod gostiju najbolje oslikava nedavni poraz u Kupu od Rosengarda, inače četvrtoligaša.

18.45 MALAGA – ALMERIJA  1 (1,60)

Malaga je sa četiri pobede u isto toliko kola Druge španske lige najavila brz povratak u elitu, a Almerija nikako ne uspeva da se sastavi. Gosti na svom računu imaju samo bod i trenutno su na 20 mestu „Segunde“.

21.00 ENGLESKA – ŠVAJCARSKA GG&3+ (2,75)

Englezi su u meču Lige nacija poraženi od Španije na svom terenu, ali su pokazali da pod komandom Gareta Sautgejta rastu kao tim iz dana u dan, dok su Švajcarci protiv Islanda pokazali svu svoju snagu pred protivničkim golom i slavili sa neverovatnih 6:0. Englezi će u ovaj prijateljski duel da uđu sa kombinovanim sastavom, bez Kejna, Alija i još nekoliko standardnih igrača, ali ni to, a ni poslednja dva međusobna duela na kojima je bilo najviše dva gola ne daju za pravo bukmejkerima da za tip GG&3+ odrede kvotu 2,75. A, razlog je jednostavan. „Bankari“ sigurno žele da potvrde svoj kvalitet i protiv jačih ekipa, a fudbaleri koji istrče u dresu domaćina imaće veliki motiv da se dokazuju i bore za svoje mesto u prvih 11 na nekim narednim zvaničnim mečevima. Čini se da je ova utakmica kao stvorena za igru na veći broj golova, a kvota je dakle prava „sitnica“ – 2,75.