LIGA NACIJA

PONEDELJAK 20.45:

PORTUGALIJA – ITALIJA 2-3 1,95

Portugalija je bez pobednika zvaršila prvi kontrolni meč posle svetskog prvenstva, iako je u „mešanom“ sastavu bila autsajder protiv Hrvatske. Činjenica je da su i bez najboljeg igrača, Ronalda, izabranici Fernanda Santosa stvarali više šansi, i trijumfu bili mnogo bliži. Očekujemo da večeras domaćin u novom takmičenju doda „gas“ protiv Italije, koja u okviru iste grupe, nije savladala Poljsku – 1:1, i sada nema pravo na kiks. Slavljenika u ovom okršaju je teško izvući, ali golova bi ipak trebalo da bude. Najmanje dva a najviše tri.

ŠVEDSKA – TURSKA GG 2,00

Obe reprezentacije su poražene na poslednjim mečevima, s tim što je kiks Švedske u Austriji, manje važan od onog koji je Turska u prvom meču Lige nacija upisala pred svojim navijačima sa Rusijom. Turska nije izborila učešće na poslednjoj velikoj fudbalskoj smotri. Mirčeu Lučeskog doveden je za spasioca, pa sobzirom na iskustvo koje ima rumunski stručnjak, gosti bi danas morali da rizikuju i postignu bar počasni pogodak.

ŠKOTSKA – ALBANIJA 1 1,80

Verujemo da je reprezentativce Škotske pre nekoliko dana „probudio“ visoki poraz od Belgije. Već protiv prvog narednog rivala,Albanije, trebalo bi da budu mnogo bolji.