Fudbaler Čukaričkog Ognjen Mudrinski operisan je u ponedeljak na ortopediji Kliničkog centra Srbije (KCS) posle povrede koju je doživeo protiv Partizana.

Mudrinskom je sinoć polomljena kost na potkolenici, pokidani su mu ligamenti na stopalu i iščašen skočni zglob zbog čega je hitno operisan.

Prema prvim procenama lekara Marka Ilića i Marka Vučetića oporavak napadača trajaće najmanje šest meseci.

Fizioterapeut Čukaričkog Srećko Mihailović, koji je bio kod Mudrinskog u bolnici po završetku hiruške intervencije, kaže da je fudbaler to dobro podneo, ali da je reč o povredi koja spada među najteže u fudbalu i da mu predstoji dug oporavak.

„Lekarima koji su operisali našeg napadača se zahvaljujemo na uspešno izvedenom zahvatu, a reč je o specijalistima ortopedije KCS koji su i u medicinskom timu našeg kluba“, piše u saopštenju Čukaričkog.

Skupo je koštao Čukarički bod sa utakmice protiv Partizana, jer posle starta protivničkog veznog igrača Evertona Luiza trener Lalatović neće moći da računa na jedinog iskusnog špic igrača možda i do kraja sezone.

„Ista situacija se desila u utakmici protiv Partizana i u aprilu 2016. kad je teško povređen igrač Čukaričkog Petar Bojić, odnosno pokidani su mu prednji ukršteni ligamenti, posle čega je operisan, a na teren se vratio krajem godine“, kažu u Čukaričkom.

B82.net