SAMOĆA JE NAJGORI PRIJATELJ: "Neko od nas laže" za kratko vreme okupila armiju obožavalaca

N.D.

07. 01. 2023. u 10:32 >> 10:33

ZA ljubitelje tinejdžerskih serija, poput "Slatke male lažljivice" i "Tračara", na kanal Foks lajf stiže prava TV poslastica - nova hit misteriozna drama "Neko od nas laže", koja je za kratko vreme okupila armiju obožavalaca.

САМОЋА ЈЕ НАЈГОРИ ПРИЈАТЕЉ: Неко од нас лаже за кратко време окупила армију обожавалаца

Foto: Foks

Reč je o ekranizaciji istoimenog romana Karen M. Makmanus, popularnog i među ovdašnjim ljubiteljima knjiga, koju je producirala (i režirala prvu epizodu) glumica Dženifer Morison ("Doktor Haus" i "Jednom davno").

Prva sezona, čijih osam epizoda, od 9. januara, premijerno gledamo svakog ponedeljka u 22.00, temelji se na radnji misterioznog romana. U fokusu je pet učenika srednje škole Bejvju, koji jednog ponedeljka odlaze na kaznenu nastavu: štreberka Bronvin, koja se sprema da pohađa Jejl i nikada ne krši pravila, lepotica Adi, slika i prilika savršene princeze, kriminalac Nejt, koji već ima opomenu pred isključenje iz škole zbog dilovanja droge, sportista Kuper, sa besprekornim rezultatima u bejzbolu, i Sajmon, izgnanik iz društva, koji je napravio ozloglašenu aplikaciju na kojoj objavljuje tračeve o svim učenicima.

Pre nego što se bude oglasilo zvono za kraj kaznene nastave, Sajmon će biti mrtav. Čini se da njegova smrt nije nesrećni slučaj. U ponedeljak je umro, a u utorak je planirao da okači sočne tračeve o svima koji su bili sa njim u učionici. Štreberka, lepotica, sportista i kriminalac osumnjičeni su za njegovo ubistvo.

U fokusu je pet učenika srednje škole, koji jednog ponedeljka odlaze na kaznenu nastavu, ali na njenom kraju jedan od njih biće mrtav, a za ubistvo su osumnjičeni štreberka, lepotica, sportista i kriminalac 

Svi oni imaju tajne, pitanje je samo ko je od njih spreman na zločin da bi ih sačuvao.

 - Prvi put sam pročitala roman kada sam saznala da sam dobila ulogu, i već tada sam osetila snažnu povezanost sa mojom junakinjom. Ovo nije priča o ubistvu, već serija koja prikazuje iskustva ljudi suočenih sa takvom traumom - poručuje jedna od glavnih glumica serije, Marijanli Tejala, dok njen kolega Kuper van Grutel smatra da je serija u potpunosti dočarala draž knjige.

 - Snimajući scene imao sam utisak kao da priča sa papira oživljava pred mojim očima. Verujem da će se svi obožavaoci romana pronaći i u seriji. Karakter mog junaka Nejta je preslikan. Dok sam glumio, osetio sam taj njegov strah od ljubavi i od toga da bude voljen. Tu njegovu odbojnost prema ideji da sme da ima poverenje u nekoga i da mu se prepusti. Teško je to zamisliti, ali slamalo mi se srce dok sam posmatrao kako se bori verujući da je osuđen na večnu samoću, jer jedino tako neće biti povređen. Verujem da postoji mnogo mladih koji se osećaju isto i njima je, pre svega, posvećen ovaj serijal - zaključuje Kuper.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)