TUŽILAŠTVO UTVRĐUJE DA LI POSTOJI KRIVICA KOSTINE MAJKE: Pozvana na saslušanje

N. B.

22. 05. 2023. u 10:33

PRVO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu po službenoj dužnosti oformilo je predmet i pokrenulo predistražni postupak na osnovu kog bi trebalo da se utvrdi da li je majka maloletnog Koste K. počinila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

ТУЖИЛАШТВО УТВРЂУЈЕ ДА ЛИ ПОСТОЈИ КРИВИЦА КОСТИНЕ МАЈКЕ: Позвана на саслушање

Foto: Novosti

Tužilaštvo je Policijskoj upravi za grad Beograd uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja kojim je naloženo da se sasluša osumnjičena M. K., da se obavi razgovor sa pedagogom i psihologom zaposlenim u OŠ Vladimir Ribnikar, kao i da se preduzmu sve druge mere i radnje potrebne za potpuno utvrđivanje činjeničnog stanja, navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Takođe, Gradskom centru za socijalni rad naloženo je da izvrši dijagnostičku procenu funkcionisanja porodice maloletnog Koste K. i o tome dostavi izveštaj tužilaštvu, kao i da utvrdi da li se navedena porodica odranije nalazila u evidenciji tog organa.

Nakon što tužilaštvu budu dostavljeni izveštaji Policijske uprave za Grad Beograd i Gradskog centra za socijalni rad, javnost će bez odlaganja biti obaveštena o daljem toku postupka i donetim odlukama.

BONUS VIDEO: TUGUJE CELA SRBIJA: Suze, sveće i cveće za ubijene đake i čuvara OŠ „Vladislav Ribnikar“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili