NOVI DETALJI O UBISTVU VLASNIKA MENJAČNICE: Jovan je uboden u srce i pluća, pokušao je da se brani

Lj.P.

26. 01. 2023. u 15:38

VLASNIKU menjačnice Jovanu Janićijeviću (47) iz Novog Sada, čije je beživotno telo pronađeno u utorak uveče u ulici Nova 34 u novosadskom naselju Adice, naneto je više ubodnih rana, najverovatnije nožem.

НОВИ ДЕТАЉИ О УБИСТВУ ВЛАСНИКА МЕЊАЧНИЦЕ: Јован је убоден у срце и плућа, покушао је да се брани

Mesto zločina u naselju Adice/Jovan Janićijević, Foto Z. G./privatna arhiva

Prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", nesrećni čovek je zadobio ubodne rane, dve u pluća, jednu u srce, koje su prouzrokovale smrt, a ima i odbrambenih povreda.

Novosadska policija traga za  osobom koja je vlasniku menjačnice nanela smrtonosne povrede, i ostavila ga u pomenutoj ulici ispred automobila "fijat 500", kojim se do tog mesta dovezao, kako bi se, pretpostavlja se, našao sa nekim. Veruje se da se telo tu nalazilo nekoliko sati, dok ga slučajni prolaznici nisu uočili, i alarmirali policiju.

FOTO: Lj.P.

Prema pričama poznanika vlasnika menjačnice, on je u utorak po podne preko telefona dobio poruku, posle koje je otišao. Navodno im je rekao da ide po novac. S obzirom na to da se bavio menjačkim poslovoima, veruje se da bi motiv zločina moga da bude dužnički odnos između žrtve i ubice.

Jedan od stanara naselja Adice ispričao je da je čuo da je na mestu zločina pronađeno 150 evra i da su na novčanicama bili tragovi krvi.

Prijatelji i poznanici su još u šoku i ne mogu da poveruju da je neko mogao na tako surov način da ubije Janićijevića, koga opisuju kao dobrog i poštenog čoveka, koji ni mrava nije zgazio. Uvek je, vele, bio spreman svakome da pomogne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)