NIŠTA NIJE UPUĆIVALO NA ZLOČIN: Slavoljubova porodica u šoku "On i Snežana su juče ujutro sedeli u dvorištu, pili kafu i smejali se"

S.V.

13. 05. 2022. u 12:22

STRAVIČAN zločin dogodio se noćas u selu Rožanci kod Barajeva, gde je Slavoljub J. (62) nožem prerezao vrat Snežani Đ. (67), a zatim zapalio kuću.

НИШТА НИЈЕ УПУЋИВАЛО НА ЗЛОЧИН: Славољубова породица у шоку Он и Снежана су јуче ујутро седели у дворишту, пили кафу и смејали се

Foto: Milena Anđela

Slavoljubova porodica kaže da je on godinama radio kao dostavljač u Kolubari, gde je stekao penziju. Pre dvadesetak godina bio je na lečenju, posle toga je prestao da pije i puši. Kad je otišao u penziju, radio je po okolnim selima, kopao je bunare i septičke jame...

- Moj stric Slavoljub i Snežana su juče ujutro sedeli kod nje u dvorištu, pili kafu i smejali se. Zvali su me da popijem sok, ja sam im rekao da žurim i da ćemo se videti kasnije. Po podne, nekoliko sati pre tragedije, slavili smo rođendan moje žene. Ručali smo u dvorištu, Slavoljub nije pio poslednjih 20 godina. Pa ni juče. Posle je otišao, nije bio ljut niti nam je rekao gde ide. Šta je bilo posle, to samo njih dvoje znaju. Molimo se Bogu samo da preživi, da nam kaže šta je bilo - kaže Tomislav Jeremić.

- Ovo je velika tuga, ali i sramota! Ne znamo šta se desilo, ne znamo ni kako je Slavoljub. Čuli smo da je kritično. On je bio vredan, imao je penziju, nije bio ni propalica ni pijanica. Sa Snežanom smo prve komšije, uvek smo se pomagali. O odnosu s njom nam nikad nije govorio, niti smo ga pitali. Šta se to s njim desilo, nije bio neraspoložen, stvarno ne znam... Neka izvuče živu glavu, pa nek robija koliko god treba - priča brat Vladan Jeremić.

Podsetimo, noćas je u Barajevu došlo do požara u jednoj kući, a vatrogasne ekipe i policijske patrole odmah su izašle na lice mesta.

U kući su zatekli jeziv prizor. U jednom delu su našli telo ženske osobe S. Đ., a u drugom delu kuće nepomičnog muškarca S. J., ali sa znakovima života i on je odmah prevezen u Urgentni centar.

BONUS VIDEO:

UBIO ŽENU PA POKUŠAO SAMOUBISTVO: Muškarac u Barajevu ženi prerezao vrat, pa zapalio kuću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)