DVOJICI ZATVOR, TREĆEM KUĆNI PRITVOR UZ NANOGVICU: Presuda za napad na novosadskog radijskog voditelja

Lj. P.

23. 06. 2022. u 12:41

VIŠI sud u Novom Sadu potvrdio je presudu Osnovnog suda u Novom Sadu kojom su napadači na novosadskog radijskog voditelja Daška Milinovića osuđeni na zatvorsku kaznu, odnosno kućni pritvor.

ДВОЈИЦИ ЗАТВОР, ТРЕЋЕМ КУЋНИ ПРИТВОР УЗ НАНОГВИЦУ: Пресуда за напад на новосадског радијског водитеља

Lj.P.

Beograđanin U. S. (26) je osuđen na deset meseci zatvora zbog lakše telesne povrede u saizvršilaštvu i on će ovu kaznu „odslužiti“ u prostorijama u kojima stanuje, uz primenu elektronskog nadzora. Njegov sugrađanin N. K. (25) je zbog istog krivičnog dela osuđen na 14 meseci zatvora, a okrivljeni M. E. (32) takođe iz Beograda je zbog podstrekavanja na laku telesnu povredu osuđen na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i četiri meseca.

Okrivljeni U. S. i N. K su, kako navode u Službi za informisanje Osnovnog suda u Novom Sadu, 16. aprila 2021. godine u Novom Sadu, u jutarnjim časovima, ispred Osnovne škole „Vasa Stajić“, podstreknuti od strane okrivljenog M. E. naneli lake telesne povrede oštećenom D. M. koji je išao na posao pešice. Okrivljeni U. S. mu je „biber“ sprejom poprskao lice, posle čega mu je N. K. zadao tri udarca metalnom palicom u predelu leve ruke, za šta im je M. E. prethodno obećao novčanu naknadu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati