BOĆA, IPAK, OSTAJE U PRITVORU: Nastavljeno suđenje Daliboru Bogdanoviću i Danielu Janjošu za ubistvo u Novom Sadu

Lj. P.

16. 06. 2022. u 20:32

U NASTAVKU suđenja Daliboru Bogdanoviću Boći (45) i Danielu Janjošu (42), optuženima za teško ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca (47), odbrana prvookrivljenog je izrazila sumnju da je krivična prijava protiv njihovog branjenika sačinjena pre dobijanja zvaničnih izveštaja o veštačenjima tragova, i da je time prekršan ZKP.

БОЋА, ИПАК, ОСТАЈЕ У ПРИТВОРУ: Настављено суђење Далибору Богдановићу и Даниелу Јањошу за убиство у Новом Саду

Foto: Lj.P.

Policijski inspektor Saša Milanović kao svedok je izjavio da je on 6. septembra prošle godine podneo krivičnu prijavu protiv tada nepoznate osobe, zbog ubistva Stefanovića i ranjavanja Goranca, i da je iste večeri, odnosno 2. septembra 2021, posle pucnjave u Cankarevoj, Goranac u policiji rekao da ni na koga ne sumnja i da ni sa kim nije u lošim odnosima.

Ovaj svedok je rekao i da je 8. septembra sačinio izveštaj kao dopunu krivične prijave protiv Bogdanovića i Janjoša, jer im je bilo potvrđeno da su pronađeni papilarni i DNK tragovi ove dvojice osumnjičenih.

Iako je odbrana predložila da se Bogdanoviću zbog zdravstvenih problema pritvor zameni kućnim, uz nadzor, ili da bude smešten u Klinički centar Vojvodine zbog terapija, takođe uz nadzor, sudsko veće kojem predsedava sudija Vidoje Mitrić je ovaj predlog odbilo.

Suđenje se nastavlja 9. septembra saslušanjem Gorana Kovačevića i preostalih svedoka.

BONUS VIDEO - DOJAVE O BOMBI U KRALjEVAČKIM ŠKOLAMA: Učenici vraćeni kućama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)