Neka vas probudi žuta, a uspava plava boja

Promo

12. 05. 2022. u 15:46

SPAVAĆA soba je mesto gde možda provodimo i najmanje vremena u toku dana, međutim, u njoj se uvek osećamo prijatno i sigurno.

Нека вас пробуди жута, а успава плава боја

Foto: Promo

Za posebnu atmosferu, koja se budi u ovoj prostoriji, zadužena je dobra osvetljenost, a kako veliki prozori, terasa i prirodno svetlo često ne krase ovu prostoriju u kući, odlična alternativa su boje koje kombinacijom mogu probuditi posebnu energiju.

Ukoliko spavaća soba ipak poseduje prozor, kao i balkonska vrata za terasu, zbog samog oblika prostorije i položaja kreveta bilo bi poželjno obezbediti dodatnu osvetljenost, a odlična podloga za to može biti zid u neutralno sivom tonu.

Foto: Promo

Ono što bi u ovakvom ambijentu trebalo da se istakne jeste nameštaj, a idealan može biti garderober SIERRA 180 OG u dekoru artisan hrasta i savremenog dizajna, koji sa leve strane kliznog mehanizma ima i ogledalo. Uz njega se odlično uklapa komoda SARDINIA 4F, koja predstavlja spoj topline rustičnog artisan hrasta sa primesama suptilnih crnih elemenata dekora, a njenoj funkcionalnosti doprinose i četiri fioke u koje možete smestiti razne stvari. Kontast u ambijentu i dodatno naglašavanje komada nameštaja možete postići krečenjem zida iza ovih elemenata, a idealna boja koja će oduševiti sve ljubitelje enterijera jeste svetloplava nebo nijansa.

Uz ove nijanse sjajno ide i zlatkasto žuta boja, pa bi odlično rešenje bio tapacirani francuski ležaj BAZEL koji se svojim izgledom uklapa u moderan ambijent spavaće sobe.

Foto: Promo

Kako biste sprečili da šarenilo zavlada ambijentom, podnožje ležaja možete dopuniti trpezarijskom klupom B510 u sivoj nijansi, koja će se slagati i sa zidom iza ležaja. Dugi nogari klupe dorineće eleganciji prostora, naspram krupnijih komada nameštaja u ambijentu, pa ukoliko želite da još više pojačate ovaj efekat, umesto noćnog ormarića možete koristiti klub sto VKCT-50218, koji će se sjajno uklopiti uz crne detalje na komodi i garderoberu.

Foto: Promo

Kada iskombinujete plavu i žutu boju, probudićete umirujući ambijent, ali koji svakako ima dovoljno živosti da pokrene posebu energiju. Ove dve boje zbog toga stvaraju savršen balans spokojnog i živahnog enterijera, dok umerena doza crne smiruje šarenolikost boja i povezuje sve nijanse koje su korišćene.

Moderni komadi nameštaja i naglašena kombinacija boja i elemenata osvežiće vaš prostor i postići će da vaša spavaća soba predstavlja topao i prijatan ambijent u kome ćete moći da uživate i maksimalno se opustite, a kako svaki prostor u vašem domu često zahteva i lični pečat, dekorativni detalji i sitnice po vašoj želji su i više nego dobrodošle.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...