Praznična dekoracija koja će utopliti vaš dom

Promo

24. 12. 2021. u 14:15

NOVOGODIŠNjI i božićni praznici uvek su povod za radost i porodično okupljanje, a ono što takođe doprinosi dobrom raspoloženju i toplini doma jeste praznična dekoracija. Najvažnije je da budete inspirisani i da vaša kreativnost zablista u punom sjaju i pokrene prazničnu čaroliju.

Празнична декорација која ће утоплити ваш дом

Foto: Forma ideale

U belim enterijerima kombinacija bele i metalik novogodišnje dekoracije izgleda magično, a odličnu podlogu za snežni doživljaj daje belo staklo sistema elemenata MOLISE. Zbog kombinacije sa artisan hrastom deluje ušuškanije i udobnije. Kombinacija različitih materijala u ambijentu doprinosi bogatstvu i slojevitosti enterijera, pa možete kombinovati drvo u vidu komada nameštaja, tkaninu i plastične ili kristalne dekorativne ukrase na jelci.

Svaku prazničnu trpezu učinićete još svečanijom postavljanjem nadstolnjaka, a NG nadstolnjak 32x150 možete kao dekoraciju staviti i na klub sto MOLISE, u okviru dnevnog boravka.

Novogodišnje zelenilo nezaobilazno je u prazničnoj dekoraciji. Ključni detalj svakako je velika novogodišnja jelka, a jelka u saksiji u dimenziji 60 cm praktičan je dodatak za svaki ambijent. Elementi zelenila, poput venčića i girlande, idealni su za ukrašavanje ulaznih vrata, stepeništa... Možete ih dopuniti novogodišnjim ukrasima i rasvetom i postići još lepši efekat.

Uz bele novogodišnje ukrase, sjajno se slaže kombinacija zlatne i srebrne. Listopadne biljke ne pripadaju novogodišnjoj dekoraciji, pa vaze za cveće mogu krasiti metalik novogodišnji listovi koji će biti pravi šik detalj. Koristite i srebrne i zlatne svećnjake i fenjere. Metalik izgleda predivno i dodaje sjaj belom dekoru.

Kombinacija crvene i zlatne tradicionalna je novogodišnja dekoracija, a uz par korisnih saveta može izgledati šik i savremeno. Ove boje simbol su prazničnih momenata i ugodnih porodičnih večeri i doprinose osećaju topline u domu.

Sistem elemenata GENETIC, koji čine spoj dekora sonoma hrasta i bež frontova u sjaju, daje odličnu podlogu ovoj tradicionalnoj dekoraciji (VLOG).

Foto: Forma ideale

Ispod jelke kao dekoraciju možete postaviti družinu koju čine nasmejani Deda Mraz, figure patuljka i irvasa. Oni će uneti dodatnu toplinu i probuditi divne emocije svaki put kada ih pogledate.

Dodatni detalji može biti minijaturno drveće, zatim girlande i već dekorisani novogodišnji venčići koji su savršeni akcenti za stolove, police za knjige i druge komade nameštaja gde vam se uklope.

Foto: Forma ideale

Jednu policu u domu, po savetu dizajnera enterijera Forma Ideale, možete dekorisati sa više detalja različitih materijala, od metalnih do keramičkih, u kombinaciji sa već ukrašenim srmama koje će ih grliti u topli zagrljaj. Fenjer je sjajna dekoracija, pored kog možete postaviti vama omiljenu novogodišnju keramičku figuru. Dok se vašim domom širi miris cimeta i pomorandže, ili kuvanog vina, neka vaš klub stočić krasi novogodišnji tanjir, u zlatnom dekoru, pun medenjaka, a upalite i novogodišnje sveće što će doprineti odsjaju zlatnih ukrasa po prostoriji.

Prazničnom dekoracijom utoplićete dom, useliti u njega dodatni osećaj radosti i pokloniti i sebi i onima koje volite, nezaboravne trenutke bezbrižnosti tokom prazničnih dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...