Kreirajte idealan kutak za rad od kuće

Promo

30. 09. 2021. u 11:02

RAD od kuće ima brojne prednosti, a među prvim pitanjima koja se nameću jeste kako opremiti radni kutak koji će vam biti inspiracija i gde ćete razvijati svoju zoni „genijalnosti“. Možda vam je najdraža zamisao rada na sofi u dnevnoj sobi, ali da biste zadržali fokus u radu, najbolja opcija je da deo svog životnog prostora pretvorite u radni kutak i obezbedite sebi potrebne uslove za maksimalnu kreativnost i produktivnost.

Креирајте идеалан кутак за рад од куће

Foto: Promo

Zvezda svakog radnog prostora je radni sto, a veoma praktično rešenje je kompjuter sto ARHIMED, koji ima i deo za odlaganje sastavljen od otvorene police i tri fioke, podesiv pod uglom od 90 i 180 stepeni u dve pozicije. To vam pruža mogućnost da ovaj sto pozicionirate u nekom uglu ili napravite vizuelnu pregradu od ostatka prostora. Sto će zauzeti relativno malu površinu, a pružiće vam više nego dovoljno mesta za sve što vam je neophodno za rad.

Foto: Promo

Dodatni prostor za odlaganje može vam pružiti vitrina UMBRIA POP, u kombinaciji crnog i dekora sivog hrasta, koja se sastoji od dva segmenta sa unutrašnjim pregradama, od kojih je jedan zatvoren, a drugi otvoren.

Foto: Promo

Zidna polica UMBRIA ZP učiniće da prostor izgleda manje kancelarijski, a može poslužiti za postavljanje dekoracije, raznih motivacionih poruka, predmeta i fotografija koje vam znače i koje će vas oraspoložiti, pa će vam i rad lakše pasti.

Dekor sivog hrasta možete postaviti ispred tapete sa geometrijskim motivima, npr. svevremene pruge, čime će prostor dobiti dodatnu dinamiku. Uzmite u obzir i psihološki uticaj boja. Ukoliko odaberete neutralne tonove, možete se poigrati detaljima u boji ili dodati biljke koje u prostor unose svežinu i oplemenjuju ga.

Ukoliko ste pak raspoloženi za nežniji, svetliji i elegantniji radni prostor, predlažemo da birate belu boju. Kompjuter sto ELAN, u kombinaciji sivog hrasta i bele lak folije, daće radnom prostoru notu glamura, a otvorena polica MAURO (MXXR431) je dovoljna da vas distancira od ostatka prostorije, a da pri tome i dalje možete da kontrolišete situaciju u drugom delu sobe, ako je to potrebno.

Za dekoraciju obavezno koristite i metalne predmete, kako biste naglasili luksuznu notu vašeg radnog prostora. Metal može biti i u konstrukciji stolice, poput stolice NF-901A, koja bi takođe trebalo da bude bela, a dozvoljeno je i postavljanje ogledala. Birajući svetlo sivi ton i nežne elemente stvorićete prijatnu, udobnu i glamuroznu radnu okolinu.

Potpuno drugačiji ambijent možete kreirati koristeći elemente kolekcije SARDINIA. Pozadina može biti tapet u dekoru crne opeke, koji doprinosi rustičnom izgledu, a glavnu temu industrijskog stila nosi nameštaj u dekoru artisan hrasta sa detaljima od crnog metala. Kompjuter sto SARDINIA RS možete da uparite sa trpezarijskom stolicom KRIS, dok dekoracija treba da prati industrijski stil. Koristite predmete poput figura, metalnih elemenata, keramike. Što se tiče boja, savetuju se jesenje nijanse: žuta, narandžasta, braon i zelena.

Istu kombinaciju nameštaja možete postaviti i pored zida u zelenoj boji, koja će u prostor doneti osveženje, a da pri tome ostajete i u jesenjem trendu. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da dekoraciju dopunite zlatnim tonovima, koji su već neko vreme prisutni ne samo u dekoraciji, već i rasveti, tapetama, a savršeno izgledaju na zelenoj pozadini i idealno se slažu uz dekor artisan hrasta.

Verujemo da ćete uz pomoć saveta koje smo podelili sa vama uspeti da uredite kod kuće radni kutak koji će vam pomoći da efikasno obavite sve poslovne obaveze, a usput pružiti i prijatno okruženje za vaše kreativne, lične, trenutke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024