Novi bek Crvene zvezde mts Džejms Feldin doputovao je u Beograd. Nakon što obavi neophodna testiranja u sredu, Feldin će se staviti na raspolaganje treneru Dušanu Alimpijeviću.

Nova uzdanica srpskog i regionalnog prvaka doputovao je letom iz Atine u Beograd u popodnevnim časovima. Amerikanca je na aerodromu „Nikola Tesla“ dočekao direktor kluba Davor Ristović, uručio mu prigodne poklone iz Zvezdinog Fan Store-a i razgovarao sa pridošlicom iz Panatinaikosa.

– Kako napreduju treninzi? Kako izgleda tim? – upitao je Ristovića Džejms i već je bilo jasno da sa nestrpljenjem očekuje da se pridruži saigračima.

To će se dogoditi veoma brzo jer će Feldin u sredu obaviti potrebne preglede i odmah se staviti na raspolaganje treneru Dušanu Alimpijeviću.

– Let je prošao sjajno. Morao sam malo da pričekam stvari jer sam ih baš puno poneo – rekao je na početku razgovora za zvaničan klupski sajt crveno-belihFeldin uz karakerističan osmeh, a potom nastavio:

– Veoma sam uzbuđen što sam došao u Crvenu zvezdu. Već imam iza sebe osam godina iskustva u evropskoj košarci i spreman sam za sledeći korak. Istraživao sam o Beogradu, a o navijačima već puno znam i biće sjajno igrati uz takvu podršku. Biću u potpunosti u službi tima i daću sve od sebe, zato sam ovde. Očekuje nas veoma uzbudljiva sezona.

Feldin je potom pričao o navijačima Zvezde sa kojima je imao prilike da se susretne u dresu Panatinaikosa.

– Neverovatno je igrati košarku u atmosferi kakvu prave Zvezdini navijači. To su sigurno najbolji navijači u Evropi. Uzbuđen sam što ću svake nedelje igrati u takvoj atmosferi – zaključio je Amerikanac.

V.N.