REGIONALNA PLATFORMA „BIFIDEKS“: Za lakši biznis na Zapadnom Balkanu

V. N.

31. 05. 2022. u 13:01

ZAJEDNIČKA regionalna platforma privrednih registara „Bifideks“, čija je članica i Agencija za privredne registre Srbije, dostupna je za korišćenje u punom kapacitetu.

РЕГИОНАЛНА ПЛАТФОРМА „БИФИДЕКС“: За лакши бизнис на Западном Балкану

Foto: PKS

Reč je o platformi za analitiku poslovnih i finansijskih podataka o privrednim društvima u regionu Zapadnog Balkana, koja omogućava pristup statusnim i finansijskim podacima 1,5 miliona pravnih i fizičkih lica iz zvaničnih registara u Srbiji, Severnoj Makedoniji, Albaniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini (Republika Srpska).

Preko platforme www.bifidex.com korisnici mogu da analiziraju tržište u regionu po različitim privrednim granama i finansijskim parametrima, da porede finansijske performanse izabranih privrednih društava, a omogućeno je i dobijanje integralnih informacija o povezanosti fizičkih i pravnih lica u regionu.
„Bifideks“ je pokrenut 2017. godine kao regionalna inicijativa sa ciljem povećanja transparentnosti, pravne sigurnosti i lakšeg poslovanja na tržištu Zapadnog Balkana.

Podaci iz zvaničnih registara dobijaju se u realnom vremenu, dostupni su na svim zvaničnim jezicima zemalja članica platforme, kao i na engleskom, dok je finansijska analitika omogućena u valutama koje su u upotrebi u regionu, kao i u evrima.

„Bifideks“ omogućava i uslugu obaveštavanja zainteresovanih korisnika o promenama podataka u izabranim kompanijama i o njihovim ovlašćenim licima, a na osnovu promena izvršenih u zvaničnim registrima.

Pored pretrage sa osnovnim podacima o fizičkim i pravnim licima, koja je besplatna, svaki novi registrovani korisnik platforme dobija i besplatnu promotivnu godišnju pretplatu za korišćenje određenih usluga, nakon koje su dostupne i komercijalne pretplate.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)