„BUDUĆNOST JE SAD“: Treći "Samit žena lidera" biće održan 2. i 3. juna na Fruškoj gori

V. N.

30. 05. 2022. u 13:58

TREĆI "Samit žena lidera", na kome će učestvovati više od 200 poslovnih žena iz regiona, biće održan 2. i 3. juna u Fruškim termama na Fruškoj gori.

„БУДУЋНОСТ ЈЕ САД“: Трећи Самит жена лидера биће одржан 2. и 3. јуна на Фрушкој гори

Foto: PKS

Tema ovogodišnjeg Samita Future is Now inspirisana je inovacijama koje menjaju svet.

Teme skupa, pored ostalog, biće inovativne metode finansiranja, poput "Biznis anđela", govoriće se o uspešnom rukovođenju, dok je drugi dan posvećen medijima, PR, kao i razvoju startap ekosistema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)