"NE BOJIM SE HAPŠENJA": Izjava bivšeg direktora Uprave prihoda i carina CG

V.K.

06. 10. 2022. u 23:23

BIVŠI direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević ne boji se hapšenja. Iza njega kako je rekao, stoje pozitivni rezultati.

НЕ БОЈИМ СЕ ХАПШЕЊА: Изјава бившег директора Управе прихода и царина ЦГ

Foto: Vlada Crne Gore

Dojučerašnji direktor Uprave prihoda i carina izjavio je da se ne boji eventualnog hapšenja, ističući da je za četiri meseca njegovog mandata zaplenjeno više cigareta nego za 30 godina vlasti do 2020. godine.

Poručio je da istraga o pokušaju krađe cigareta, predviđenih za uništenje, mora dovesti do nalogodavca. Milošević je poručio da se ne boji eventualnog hapšenja, kazavši da će dokazati da nema veze sa nezakonitim radnjama.

- U potpunosti verujem u svoju nevinost. Ako neko misli da treba da preuzmem odgovornost, da ispratim sve šta ko radi, da pratim kamione, da vidim je li neko iskomunicirao s policijom, da sve radnje preuzmem, smatrao sam da to ne treba da radi direktor Uprave koja se ne bavi samo cigaretama, kazao je večeras Milošević, podsetivši da je od 155 hiljada kartona cigareta koje su zaplenjene za četiri meseca njegovog mandata svega „hiljadu i nešto" rađeno u saradnji sa policijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)