FUNKCIONER NSD ILIJA MILJANIĆ: Narodno oslobođenje od 30. avgusta 2020. dovedeno u pitanje

V.K.

07. 07. 2022. u 19:16

FUNKCIONER Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta Ilija Miljanić upozorio je da je na pomolu opet crnogorski seperatizam potpomognut anglosaksonskim projektima i planovima o promjnu duhovnog i političkog bića Crne Gore.

ФУНКЦИОНЕР НСД ИЛИЈА МИЉАНИЋ: Народно ослобођење од 30. августа 2020. доведено у питање

Foto: DF

O galami koja se ovih dana iz tzv, suverenističkog bloka povodom najave potpisivanja Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom, Miljanić kaže:

- Temeljni ugovor je potpisao Sveti Sava i ovekovečio ga pred Gospodom na nebeskoj liturgiji koju je služio Sveti Jovan Zlatousti - kategoričan je Miljanić ocenjujući da je narodno oslobođenje od 30. avgusta 2020. dovedeno u pitanje čemu je, kako kaže, najviše kumovala bivša Nato apostolska vlada.

- Sadašnja Vlada sa bolesnom trojkom iz atara Sekule Drljevića, zelenih Socijaldemokrata uz podršku DPS-ovskih kiriđzija, radi smrtni ples za sve građane Montenegra. Po čitav dan leleču za Srebrenicom a zaboravljaju sva stradanja braće u jamama koje su još pod velom otvorenih jazbina neokomunističke prošlosti.

- Pomenimo bezdanice jame kod Crkvica-Banjani, te Brkovača, Boka, Kotor u reonu Gornjeg Polja kod Nikšića, jama sa trista nedužnih omladinaca u Župi nikšićkoj i sve druge jame, od Bratunca, Jadovna, Korita, Velike, Pivskih Dola i sve provalije do sinjega mora su prepune  srpskih unakaženih kostura. Napominjemo, kontinuitet kod Podrinja 1992. gde majka Dobrina Prodanović pronalazi  lobanju svoga sina  Živana kju je držala u zagrljaj sve do smrti pune 23 godine.  Ubiše ga ustašo-muslimanske snage opet iz Srebrenice na kućnom pragu. Veliki deo građanskih crnogorskih poslanika i ministara iz Eskobarove Vlade, ne žele da komentarišu o teškim zločinima nad Srbima, već se dodvoravaju multietičnim, multikonfesionalnim i multinacionalnim paradigmama lažne prozapadne demokratije.

- Ukrajinske fašiste, kosovsku otimačinu, rusofobiju, srbofobiju bi izglasavali do poslednjeg avaza!  Doćiće dan, kada će besmrtna i nedužna tela naći svoje sveto grobno mesto i da se konačno označi teška hipoteka na zločinačke Titove brigade koje su zajedno sa  proustaškim zlikovcima punili jame uz masakre neviđene u  planetarnoj istoriji pre i posle Milanskog edikta 313.godine - naglašava Miljanić.

BONUS VIDEO:

U LAŽI SU KRATKE NOGE: Draginja tvrdi da je "pravoslavna Crnogorka", dokumenta je demantuju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)