UKRALI ČETIRI PLOVILA: Uhapšeni turski državljani u Crnoj Gori

S.Đ.

16. 05. 2022. u 14:10

ČETIRI turska državljana uhapšena su zbog sumnje da su u Bokokotorskom zalivu ukrali četiri plovila vrednosti oko 60.000 eVra.

УКРАЛИ ЧЕТИРИ ПЛОВИЛА: Ухапшени турски држављани у Црној Гори

Foto: B. Pantić

Kako se navodi u saopšteno iz Uprave policije, 14. maja nekoliko građana je prijavilo da su im u toku prethodne noći u akvatorijumu bokokotorskog zaliva ukradena četiri plovila koja su se nalazila na vezovima na različitim pozicijama.

- Kotorsku policiju su službenici Stanice granične policije II Bar obavestili da se 14. maja oko 21:30 časova, na delu mora iz uvale Sutomora u pravcu otvorenog mora ka vodama Republike Albanije, kreće plovilo velikom brzinom koje je zaustavljeno i dovedeno na službeni vez graničnog prelaza Luka Bar radi vršenja pregleda. Tom prilikom je utvrđeno da je pomenuto plovilo ukradeno u Kotoru.

- Na njemu su se nalazila četiri lica, državljani Turske C.E. (29), S.E. (27), A.E. (26) i F.K. (25), za koja je utvrđeno da ilegalno borave na teritoriji Crne Gore. Oni su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa u saizvršilaštvu. Ukupna vrijednost plovila koja su otuđena iznosi oko 60.000 evra - saopšteno je iz policije.

Dodaju da su preostala tri plovila pronađena pretragom akvatorijauma bokokotorskog zaliva i vraćena su vlasnicima.

BONUS VIDEO: 

VESNA MEDENICA STIGLA U SDT: Bivša predsednica Vrhovnog suda stigla na saslušanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)