OČISTILI KEJ OSLOBOĐENJA: Akcija na obali Dunava u Zemunu

S.V.

23. 05. 2022. u 14:04

EKIPE JKP "Gradska čistoća", proteklog vikenda su uz pomoć mašina čistili i uredili deo obaloutvrde u Zemunu, kao i šetalište duž Keja oslobođenja.

ОЧИСТИЛИ КЕЈ ОСЛОБОЂЕЊА: Акција на обали Дунава у Земуну

GO ZEMUN

Kako kažu iz GO Zemun, kako je vodostaj Dunava opadao, tako su u priobalju ostali panjevi, granje, plastične ambalaže i kabasti otpad koje nesavesni sugrađani bacaju u reke.

- Apelujemo na ljude da, tokom vremena provedenog u prirodi, parkovima, igralištima, šetalištima uz Dunav ne ostavljaju smeće - poručuju iz ove lokalne samouprave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)