Nekompletno vanredno 9. kolo Superlige Srbije na programu je sutra bez fudbalera Crvene zvezde i Partizana zbog obaveza u Ligi Evrope.

Zbog obaveza na evro-sceni, odnsosno utakmica sa BATE-om i Jang Bojsom u četvrtak, odložene su utakmice Crvena zvezda – Spartak i Zemun – Partizan za 25. oktobar, ali će preostalih šest da se odigraju u danu kada je zakazan drugi dan prve runde Lige šampiona.

Fudbaleri Vojvodine protiv Mačve na svom terenu žele da se vrate na pobednički put posle rezultatskih i turbulencija unutar kluba, ali i bodovno izjednače sa liderom Zvezdom.

Priliku da se nađu u samom vrhu ima i petoplasirani Voždovac ukoliko slavi u Kruševcu nad Napretkom, kao i Radnički u Nišu protiv čačanskom Borcu koji je tek u prošlom kolu došao do prvog boda ove sezone.

Javor se nada prekidu loše serije od četiri poraza u nizu na gostovanju Mladosti u Lučanima, Čukarički traži nova tri boda na Banovom brdu protiv Radnika, kao i Rad protiv Bačke.

Raspored sutrašnjin utakmica: Čukarički – Radnik (18 sati), Napredak – Voždovac (18), Radnički Niš – Borac (18), Mladost – Javor (20), Rad – Bačka (20), Vojvodina – Mačva (20).

Tabela: Crvena zvezda 19 bodova, Spartak 17, Partizan 16, Vojvodina 16, Voždovac 15, Radnički 15, Čukarički 13, Napredak 10, Mačva 9, Zemun 9, Radnik 9, Mladost 8, Rad 7, Bačka 5, Javor 4, , Borac 1.

Tanjug